De Andrei Balan,

‘Libertatea’ a relatat in aprilie 2004 povestile lui Hristu Mihale, unul dintre tovarasii de drum ai ‘Gicanului’, fost si el un mare talent al Constantei la vremea respectiva. Timp de un deceniu, Hagi si Mihale au impartit totul, de la mancare si cantonamente pana la distractii si deziluzii. Mihale, ajuns in prezent om de afaceri in Germania, a creionat, in lumini si umbre, viata alaturi de Gica Hagi. El a vorbit despre bataia dintre Gigi si Gica pentru o dansatoare, Judith.


‘Prin ’84, Gigi Becali, care-si facea veacul prin restaurantele bucurestene, a venit la un meci al Sportului. La final, Gigi, poreclit „Tantarul” pe-atunci, l-a abordat pe Hagi, ispitindu-l cu iaurt proaspat de oaie! Gica n-a zis nu, ca-i placea iaurtul, si – tot carand iaurt pentru Gica – Gigi a reusit sa se infiltreze in cercul nostru. Tatal sau avea 600 de oi’, a rememorat Mihale.

Iubirea celor doi, o dansatoare, Judith

‘Pe masura ce trecea timpul, Gigi forta nota: aparea la doua noaptea cu cate doua fete si o oala cu iaurt!’, continua Mihale.

‘Intr-un local de pe Mosilor, „La Ileana”, se adunau fete. Gica se indragostise lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes. Cum pe acolo venea si Gigi, care evoluase ca tupeu, n-a trecut mult si a inceput sa-i faca avansuri lui Judith. Intr-o zi, vine Gica neanuntat la matroana Ileana si afla de la ea ca Gigi e intr-o camera cu Judith. Negru de suparare, a intrat peste ei in camera, dar acolo nu se intampla nimic: ea era pe canapea, Gigi la masa. Gica a sarit la bataie, dar i-am despartit si s-a lasat doar cu injuraturi. Ulterior, desi Gica o iubea la nebunie pe Judith, relatia s-a sfarsit din cauza parintilor lui’, a conchis Hristu.


Alte episoade


-‘Gica ii daduse si o cheie de la apartamentul nostru, asa ca venea cand voia si facea ce-i trecea prin cap. Erau nopti cand intra peste noi, ne trezea si ne cerea repede toti banii disponibili!’.


-‘Dupa ce Hagi s-a transferat la Real, Gigi il batea la cap sa-i dea bani. „Hai, ma, da-mi si mie, ca acum ai de unde!”, se tinea Gigi dupa Gica. Pana la urma, intr-o seara in care eram toti in apartamentul lui Gica din Piata Rosetti, Gica i-a dat 70.000 $ pe loc’.


Ce zicea Gigi


‘Gica a fost ca si fratele meu si pot sa spun ca nu m-am certat cu el niciodata atat de rau pentru o femeie. Mi-amintesc ca pe Gica mi l-a prezentat o balerina, care mi-a zis: „Hai sa-ti fac cunostinta cu cel mai tare machedon!”‘.


Hristu Mihale


Desi intre Mihale (43 de ani) si Gica e o diferenta de zece luni, au jucat la aceeasi grupa de copii. Mihale a fost la Farul, Steaua, Sportul, apoi a antrenat in Germania. Are afaceri cu cazinouri, la Frankfurt.

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă