De Eduard Apostol,

„Conexiune specială între noi”

Puștoaica din Toronto este creditată cu șanse și la a câștigat US Open, acolo unde s-ar putea duela în optimi cu Simona Halep. Înaintea startului turneului american, sportiva de 19 ani a povestit că este prietenă cu una dintre legendele sportului mondial. Este vorba de Nadia Comăneci! Bibi a vorbit cu mândrie de originile sale, cu această ocazie.

„Ce a obținut Nadia e cu adevărat incredibil. Provenim din România și e plăcut să vezi o altă româncă descurcându-se bine. Avem o conexiune specială. Ea e celebră în Canada, eu la fel, amândouă suntem românce. Am avut șansa să o întâlnesc. E un om minunat și o inspirație pentru mulți, inclusiv pentru mine”, a declarat Bianca Andreescu.

Cu cine va ține în optimi?

Cele două au o relație specială, ”Zeița de la Montreal”, 57 de ani, motivând-o mereu pe mai tânăra sa prietenă. Cu ocazia fiecărui turneu. S-au și întâlnit de câteva ori, cele două au o relație specială. Rămâne de văzut cu cine va ține Nadia în situația în care Bianca o va întâlni pe Simona Halep în optimi, chiar va fi un caz special! Fiindcă fosta gimnastă este foarte bună prietenă și cu constănțeanca, a susținut-o mereu, la turnee, în viața privată, cele două au de asemenea o relație foarte bună.

Simo despre Bibi: ”Nu avem conexiuni, nu suntem prietene”

În ceea ce o privește pe Simona, tot înainte de US Open, a declarat vizavi de relația ei personală cu Bianca. Un reporter a chestionat-o pe Halep: ”O cunoști destul de bine pe Bianca. Obișnuiți să vă antrenați împreună. Cum o vezi anul ăsta?. Constănțeanca a replicat, mirată: ”Doar o dată ne-am antrenat amândouă”.

Apoi, a completat: ”Întotdeauna am spus că este o luptătoare și că merită să câștige aceste meciuri, pentru că nu renunță. Am auzit că muncește mult. Nu am conexiuni cu ea, nu suntem prietene. I-am spus cu câțiva ani în urmă să treacă la tenisul profesionist, pentru că are puterea să facă asta. Atâta tot. Nu este meritul meu. E o jucătoare bună și sunt sigură că poate câștiga mai multe meciuri”.

Citeşte şi:

Bianca Andreescu a devenit campioană la Rogers Cup în doar 19 minute! Serena Williams, în lacrimi: „Ești o superfată”

Bianca Andreescu este campioană la Toronto! Adversarea ei din finală, Serena Williams, a abandonat după numai 4 game-uri

Mai dezinhibată, mai petrecăreață! Bianca Andreescu profită de pauza forțată din tenis

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie