Mergi direct la conținut »
Borcea A FOST OPERAT: "E posibil să facă INFARCT în orice moment"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Borcea A FOST OPERAT: "E posibil să facă INFARCT în orice moment"

Borcea A FOST OPERAT: „E posibil să facă INFARCT în orice moment”

Cristi Borcea (44 de ani), fostul acţionar al clubului Dinamo, a fost operat din nou pe inimă, astăzi, la Spitalul Judeţean din Constanţa. Borcea a fost internat duminică seară, iar astăzi a suferit o nouă intervenţie chirurgicală. Borcea este supravegheat non-stop de doi poliţişti. Borcea nu are voie să se mişte 24 de ore. El n-are voie să părăsească patul de spital decât miercuri dimineaţă

„S-a prezentat pentru prima dată sîmbătă seară pentru o suspiciune de ango pectoral, acesta avînd antecende şi o intervenţie de bypass coronarian. Domnul Borcea a revenit şi duminică după ce-a acuzat dureri puternice în piept, ameţeli şi o stare de rău. E posibil în orice moment să facă un infarct!”, a declarat Cătălin Grasa, purtătorul de cuvînt al Spitalului Judeţean Constanţa,  a declarat pentru Antena 1.

„I-au făcut coronarografia, i-au luat analizele şi vedem. Ştiţi cum e, cu inima nu te joci! E un risc foarte mare. Un risc de un nou infarct. Mai ales că el, fiind cardiac, a avut şi operaţia pe cord deschis, sîntem foarte îngrijoraţi”, a spus şi soţia acestuia Alina.

Cristi Borcea s-a operat pe cord deschis în 2012. Spre surpriza tuturor, la doar câteva zile, „Leonidas” s-a bucurat ca în zilele bune după ce Dinamo a câştigat Cupa României, dansând pe mese! Borcea a mai acuzat că s-a intoxicat cu mercur de la peşte, dar medicii au explicat că numai dacă ar fi consumat o tonă ar fi reuşit să se „otrăvească”!

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close