MENIU CAUTĂ

Ce pedeapsă a primit Serena Williams pentru scandalul din finala US Open. Americanca continuă scandalul cu antrenorul Patrick Mouratoglou | FOTO

Distribuie

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a fost amendată după scandalul de la US Open. Sportiva continuă conflictul cu antrenorul Patrick Mouratoglou.

Serena Wiliiams a pierdut finala turneului desfășurat la New Yor în fața japonezei Naomi Osaka, care a învins-o cu scorul 6-2, 6-4.

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru „hoț” și „mincinos”.

Serena Williams a fost amendată de Federația americană cu 17.000 de dolari pentru cele 3 încălcări ale regulamentului din timpul finalei pierdute la US Open, potrivit gsp.ro.

Sportiva a fost amendată cu 10.000 de dolari pentru „abuz verbal” la adresa arbitrului de scaun Ramos, prima abatere. Alți 4.000 de dolari i-au fost luați pentru coaching și încă 3.000 pentru ruperea rachetei. Suma este însă infimă, având în vedere că serena Williams a încasat un premiu în valoare de 1,85 de milioane de dolari pentru finala disputată la US Open.


Între timp, Serena William continuă conflictul cu antrenorul Patrick Mouratoglou, care a recunoscut că i-a transmis indicații elevei sale în timpul finalei.

„Sunt sincer, trebuie să recunosc că m-am folosit de coaching. Dar oricine o face, știți și voi asta. Și antrenorul lui Naomi Osaka a făcut asta la fiecare punct, oricum…”, a spus el.

Serena William refuză însă să admită că a dialogat cu antrenorul său în timpul partidei, aceasta lansând o declarație virulentă la adresa propriului antrenor.

„Chiar i-am trimis un mesaj în care l-am întrebat despre ce vorbește. Noi nu avem niciun fel de semne, niciodată nu am discutat despre asta. Eu nici măcar nu-l chem la on court coaching. Încerc să-mi dau seama de ce a spus asta. Nu înțeleg de ce a spus-o”, a declarat jucătoarea de tenis.

FOTO: Hepta


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Citește mai multe despre patrick mouratoglou, Serena Williams, Antrenor, conflict, Finala și US open pe Libertatea.

Comentarii