Mergi direct la conținut »
Ce pedeapsă a primit Serena Williams pentru scandalul din finala US Open. Americanca continuă scandalul cu antrenorul Patrick Mouratoglou | FOTO Galerie foto
3imagini
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Ce pedeapsă a primit Serena Williams pentru scandalul din finala US Open. Americanca continuă scandalul cu antrenorul Patrick Mouratoglou | FOTO

Ce pedeapsă a primit Serena Williams pentru scandalul din finala US Open. Americanca continuă scandalul cu antrenorul Patrick Mouratoglou | FOTO

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a fost amendată după scandalul de la US Open. Sportiva continuă conflictul cu antrenorul Patrick Mouratoglou.

De Dana Aramă,

Serena Wiliiams a pierdut finala turneului desfășurat la New Yor în fața japonezei Naomi Osaka, care a învins-o cu scorul 6-2, 6-4.

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru „hoț” și „mincinos”.

Serena Williams a fost amendată de Federația americană cu 17.000 de dolari pentru cele 3 încălcări ale regulamentului din timpul finalei pierdute la US Open, potrivit gsp.ro.

Sportiva a fost amendată cu 10.000 de dolari pentru „abuz verbal” la adresa arbitrului de scaun Ramos, prima abatere. Alți 4.000 de dolari i-au fost luați pentru coaching și încă 3.000 pentru ruperea rachetei. Suma este însă infimă, având în vedere că serena Williams a încasat un premiu în valoare de 1,85 de milioane de dolari pentru finala disputată la US Open.


Între timp, Serena William continuă conflictul cu antrenorul Patrick Mouratoglou, care a recunoscut că i-a transmis indicații elevei sale în timpul finalei.

„Toată lumea de la noi din sat este puţin răcită. Cam toţi avem simptome de Covid-19”. Ambulanța nici nu se mai deplasează
Recomandări

„Toată lumea de la noi din sat este puţin răcită. Cam toţi avem simptome de Covid-19”. Ambulanța nici nu se mai deplasează

 

„Sunt sincer, trebuie să recunosc că m-am folosit de coaching. Dar oricine o face, știți și voi asta. Și antrenorul lui Naomi Osaka a făcut asta la fiecare punct, oricum…”, a spus el.

Serena William refuză însă să admită că a dialogat cu antrenorul său în timpul partidei, aceasta lansând o declarație virulentă la adresa propriului antrenor.

„Chiar i-am trimis un mesaj în care l-am întrebat despre ce vorbește. Noi nu avem niciun fel de semne, niciodată nu am discutat despre asta. Eu nici măcar nu-l chem la on court coaching. Încerc să-mi dau seama de ce a spus asta. Nu înțeleg de ce a spus-o”, a declarat jucătoarea de tenis.

FOTO: Hepta


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Close
Închide
  Close