“Este decizia lui Sinescu. Am auzit după antrenament că a plecat, că a spus că nu mai poate! Am înţeles că îl aştepta contractul sus, semnat, dar n-a mai avut răbdare. Am lucrat cu el peste tot, este un antrenor bun, un om deştept”, a declarat Tibor Selymes.

Conform jurnalulph.ro, Sinescu a acuzat tocmai că nu i-a fost prelungit contractul şi că acesta trebuia să aibă valabilitate începând cu luna iulie. ”Sinescu ajunsese însă un om incomod pentru managerul sportiv Mihai Joiţa, dar şi pentru Selymes, după ce a criticat, inclusiv în discuţiile cu conducerea, unele transferuri efectuate de Petrolul: Gnohere, Bocognano, Petrişor Voinea sau Altama. De asemenea, ar avut un conflict verbal cu un apropiat al impresarei Liubliana Nedelcu. Tehnicianul îi reproşase ei aducerea lui Voinea, iar însoţitorul acesteia l-ar fi jignit pe Sinescu”, scris jurnalulph.ro.

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei pe care Petrolul o va disputa la Chiajna, contra Concordiei, clubul ploieștean a prezentat oficial noua achiziție, Dan Bucșa (27 de ani), mijlocaș de acoperire.

ddfb9b15e570a6169be22cf2dc69112e_XL

”Am venit cu tot dragul la Petrolul, sunt foarte bucuros că pot face parte dintr-o echipă de tradiție a fotbalului românesc.Se știe că Petrolul este o echipă de tradiție,cu suporteri minunați, este o plăcere să joci aici”,