Mergi direct la conținut »
Cosmin Contra și-a cerut scuze pentru cuvintele urâte adresate lui Pușcaș în fața a 30.000 de copii
Sport Libertatea > Sport

Cosmin Contra și-a cerut scuze pentru cuvintele urâte adresate lui Pușcaș în fața a 30.000 de copii

Cosmin Contra și-a cerut scuze, marți seara, după meciul dintre România și Norvegia pentru cuvintele urâte adresate lui George Pușcaș în minutul 52 al partidei, după ce acesta a ratat un penalty.

De Ana Hațeg,

În timpul conferinței de presă de după partida cu Norvegia, scor 1-1, selecționerul a vorbit despre acel moment, care a avut loc în fața a aproape 30.000 de copii.

„Eu mi-am cerut scuze, şi îmi cer scuze pentru reacţia pe care am avut-o, se întâmplă la tensiunea care există în acele momente, şi datorită faptului că trebuia să bată altcineva acel penalty. Am avut o reacţie care nu îmi face plăcere, nici nu mi-am dat seama că am avut reacţia aia, am văzut-o şi acum şi îmi cer scuze pentru reacţia aia. Eu cred că sunt lucruri care se întâmplă în fotbal şi lucrurile au fost super-vorbite imediat după meci, împreună cu George, aşa că pentru mine subiectul este închis şi pentru George la fel, şi îl aşteptăm din nou să dea gol la meciul cu Suedia. Pe mine nu m-a deranjat că un jucător şi-a asumat responsabilitatea, poate să rateze oricine, au ratat mari jucători penalty-uri, pe mine m-a deranjat că nu s-a respectat ce s-a vorbit înainte de joc, atâta tot. S-a vorbit cu George, totul este OK şi mergem înainte împreună, să încercăm să ne calificăm”, a declarat Contra, potrivit Agerpres.

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”
Recomandări

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”

 

Selecționerul a declarat că executant în cazul acordării unui penalty, era Nicolae Stanciu, dar Puşcaş şi-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă, şutul său fiind apărat de portarul Rune Jarstein.

Jurnalistul GPS Costin Ștucan a vorbit în cadrul emisiunii Adriana Nedelea la Fix despre acest moment și l-a plasat în contextul prezenței atâtor copii în tribune. ”Contra a dat o declarație spunând că prezența copiilor l-a emoționat până la lacrimi. Însă, în același timp, are un moment care nu se potrivește cu ceea am văzut noi și dragostea asta pură pentru echipa națională”, spune jurnalistul.

”În momentul în care Pușcaș ratează un penalty, Contra se întoarce spre tribună și, nu înjură pe cineva de acolo, ci pe Pușcaș, dar o înjurătură foarte urâtă. A picat așa urât povestea asta”, a adăugat Ștucan.

Nu este prima dată când selecționerul României are un limbaj necorespunzător în spațiul public.

Cel mai mare spital din Argeș nu le face gravidelor ecografii decontate. Sunt îndrumate să plătească până în 400 de lei „unde doresc dumnealor”
Recomandări

Cel mai mare spital din Argeș nu le face gravidelor ecografii decontate. Sunt îndrumate să plătească până în 400 de lei „unde doresc dumnealor”

 

În luna martie, „Guriță” a fost jignit pe contul său de Instagram de un fan stelist, iar selecționerul nu i-a rămas dator și i-a răspuns cu aceeași monedă. Suporterul l-a făcut „Bou și agramat” pe selecționer, iar acesta i-a replicat „Boule, să îți iei ochelari”.

Atunci, contactat de Libertatea, selecționerul Cosmin Contra a precizat: „Într-adevăr, acesta este contul meu de Instagram, dar nu scriu eu. Nici nu am citit comentariul la care vă referiți, dar o să verific. Nu am timp să citesc toate comentariile. Cu siguranță nu se va mai întâmpla să apară astfel de comentarii ca fiind din partea mea, vă garantez sută la sută”.

Close
Închide
  Close