MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 12:59

Cota zilei din fotbal 12 ianuarie 2018. Pont pentru FC Eindhoven – Emmen

Distribuie

Cota zilei din fotbal 12 ianuarie 2018. Pontul Zilei este bazat astăzi pe meciul dintre FC Eindhoven vs FC Emmen, meci din cadrul celui de-al doilea eșalon al fotbalului din Olanda. Partida va avea loc de la ora 21:00 și contează pentru etapa cu numărul 20.

FC Eindhoven se află la jumătatea clasamentului din Eerste Divisie, cu 25 de puncte adunate cu ajutorul a 7 victorii și 4 rezultate de egalitate. În toate cele 19 runde de până acum, echipa a marcat 28 de goluri și a primit 36, având ceva probleme în departamentul defensiv.

Gazdele se află într-o formă incertă, practicând un fotbal inconstant. Aceștia se vor prezenta după 5 runde în care s-au impus de 2 ori, au pierdut tot de atâtea și au obținut o remiză. Pe teren propriu, Eindhoen are același tip de rezultate în actualul sezon. Din cele 9 astfel de partide disputate până acum, a obținut doar 13 puncte.

Dincolo, FC Emmen stă ceva mai bine în clasament, cu 29 de puncte, după 7 victorii, 11 remize și 2 eșecuri. În toate aceste partide, formația a punctat în 29 de rânduri și a încasat doar 23 de goluri.

Echipa oaspete vine după opt meciuri la rând fără înfrângere, însă 5 dintre ele fiind terminate la egalitate. Aceasta marchează destul de des, dar, în același timp, primește la fel de des și goluri. FC Emmen a disputat 13 jocuri departe de casă în actualul campionat, la finalul cărora s-a ales cu 13 puncte.

În ultimele 6 dueluri directe, FC Emmen nu a simțit gustul înfrângerii, ci chiar a reușit să câștige 4 dintre ele. Azi, duelul se anunță a fi unul extrem de echilibrat, de aceea vă recomandăm să nu pariați pe un solist.

Noi am ținut cont de statistici și de dinamica în care cele două echipe se află, de aceea am ales să pariem pe faptul că vom asista la multe goluri marcate, mai exact cel puțin 4. Dacă pronosticul va fi câștigător, ne vom înmulți investiția cu cota 2.35, ce a fost preluată din oferta casei de pariuri online NetBet.

Cota Zilei din fotbal ne este oferită de Pontul-Zilei.com, unul dintre cele mai bune site-uri din domeniul predicțiilor pentru pariuri.

Loading...
Comentarii