Mergi direct la conținut »
Cum explică Umtiti golul marcat în semifinala cu Belgia: ”A contat determinarea şi nu înălţimea”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cum explică Umtiti golul marcat în semifinala cu Belgia: ”A contat determinarea şi nu înălţimea”

Cum explică Umtiti golul marcat în semifinala cu Belgia: ”A contat determinarea şi nu înălţimea”

Cum explică Umtiti golul marcat în semifinala cu Belgia: ”A contat determinarea şi nu înălţimea”.

Samuel Umtiti, autorul golului care a adus Franţei calificarea în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, după victoria cu Belgia (1-0), a precizat că „determinarea, dorinţa de a marca, de a trece în faţa adversarului au făcut diferenţa şi nu înălţimea”.

„Eu am 1,83 m, faţă de 1,94 m cât are Marouane Fellaini, dar determinarea, dorinţa de a marca, de a trece în faţa adversarului au făcut diferenţa şi mi-au permis să înscriu acest gol şi nu înălţimea a contat. Şi sfaturile antrenorului (Didier Deschamps) au fost foarte importante. Am anticipat bine, dar şi cornerul a fost executat foarte bine, ceea ce mi-a facilitat misiunea în faţa unui jucător foarte important cum este Marouane Fellaini”, a precizat Umtiti.

„Nu am câştigat finala Campionatului European şi de aceea îmi doream mult să ajung în finala Cupei Mondiale. Sper ca de data asta să aducem trofeul în Franţa. M-am simţit bine în acest meci, chiar dacă au fost şi momente mai dificile pe care le-am gestionat împreună. Sunt foarte mulţumit de echipa noastră, de ce putem să facem”, a adăugat Umtiti.

Selecţionata Franţei s-a calificat în finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, după ce a învins reprezentativa Belgiei cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, la Sankt Petersburg, în prima semifinală a competiţiei.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Franţa, campioană mondială în 1998, va juca a treia sa finală mondială graţie golului marcat de fundaşul Samuel Umtiti (51).

Belgia, semifinalistă şi în 1986, a ratat din nou şansa de a juca pentru trofeu şi va lupta în finala mică.

În finala de duminică, Franţa va înfrunta câştigătoarea dintre Croaţia şi Anglia, semifinală programată miercuri la Moscova (ora 21,00).


Citește și: Cum arăta Cristi Borcea la liceu. La 16 ani era idolul elevelor de la ”Industrial 26” din București. Ce dedicații le făcea fetelor

Close
Închide
  Close