MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 08:28

Cum s-a terminat procesul dintre Federația Română de Gimnastică și Silvana Peng

Distribuie

Cum s-a terminat procesul dintre Federația Română de Gimnastică și Silvana Peng. Luni, 16 aprilie, în ședință publică, Tribunalul din Hunedoara, Secția I-a civilă, s-a pronunțat în Dosarul 2230/93/2016, în care fostul președinte al FRF, Adrian Stoica, îi pretindea mamei unei foste gimnaste, din lotul olimpic 2013-2016, daune morale și materiale de 100.000 de euro!

'Tip soluție: respinge cererea;
Soluția pe scurt: respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant al reclamantei Federaţia Română de Gimnastică.
Respinge acţiunea civilă formulată de reclamanta Federaţia Română de Gimnastică în contradictoriu cu pârâta Peng Silvana-Maria având ca obiect pretenţii în sumă de 100.000 euro. Obligă pe reclamantă să achite pârâtei suma de 3186,51 lei cheltuieli de judecată în fond diminuate proportional conform art. 451 alin. 2 Cod procedură civilă.
Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Hunedoara. Pronunţată în şedinţă publică, azi 16.04.2018. Document: Hotarâre 356/2018 16.04.2018'

'Din 11 mai, 2016, și până acum am avut nopți de coșmar, pentru că nu știam care a fost vina fiicei mele, în raport cu antrenorii lotului olimpic, cu Federația însăși. Faptul că a fost tare fizic și n-a plecat în cărucior ca Ștefania Orzu, sau că n-a ajuns în pragul nebunie, precum dubla campioană europeană Andreea Munteanu, asta i-a înfuriat și și-au bătut joc de ea. Asiana chiar a iubit gimnastica și încă o mai iubește, dar oamenii din jurul ei au umilit-o, au chinuit-o, au izolat-o, fără să aibă vreo vină. Tribunalul din Hunedoara mi-a demonstrat astăzi că există, totuși, normalitate, cel puțin din direcția Justiției, le mulțumesc tuturor'!, ne declara emoționată Silvana Peng pentru ilfovsport.ro.

Procesul fusese inițiat în mandatul lui Adrian Stoica, azi doar președintele onorific, și de actuala șefă a gimnasticii românești, Andreea Răducan.

Federația Română de Gimnastică, reprezentată în 2016 de Adrian Stoica, președintele de la acea vreme, și Mircea Apolzan, secretar general, a chemat-o în judecată pe Silvana Penga, mama gimnastei Asiana Peng, solicitându-i daune de 100.000 de euro, ca urmare a afirmațiilor considerate defăimătoare pe care aceasta le-a făcut despre conducerea FRG.

Citiți și Atac virulent la adresa antrenorilor Bellu și Bitang: 'Ați omorât 19 gimnaste! Nu vă mai săturați de bani?'

Loading...
Comentarii