Dacă până acum ”galben-albaștrii” au reușit să-i transfere pe cei doi olandezi de la Fortuna Sittard (liga secundă, locul 8 în ultimul sezon), Patrick N’Koyi (atacant, 24 de ani) și Gevaro Nepomuceno (mijlocaș, 21 de ani), Dan Capră, acționarul principal al Petrolului, a dezvăluit pentru Republicanul.ro că se află în negocieri avansate ”cu alți trei, patru jucători”.

”Suntem în tratative avansate cu mai mulţi jucători, dar nu mai fac greşeala de a spune vreun nume, până nu îl văd semnat. Eu sper ca, până la finalul acestei săptămâni, să putem anunţa trei, poate chiar patru transferuri, pentru posturile deficitare din acest moment”.

Aceeași sursă a dorit să edifice și situația posibilelor veniri la Petrolul ale lui Andrei Peteleu (Săgeata Năvodari, 21 de ani) și Sergiu Buș (Corona Brașov, 21 de ani):

”Despre Peteleu nu ştiu nimic, iar cu Buş a fost ceva, dar nu acum, ci în iarnă, prin noiembrie-decembrie. Ne-am întâlnit şi după meciul de la Braşov, din ultima etapă, vorbea cu băieţii, dar mai mult decât un salut nu a avut loc”.

Petrolul discută și cu portarul Dragoș Balauru și cu mijlocașul Alexandru Băluță (ambii Viitorul).

 Discuție cu Ianis Zicu după vacanță

Dan Capră a comentat și pe seama lui Ianis Zicu, adus cu surle și trâmbițe în iarnă la Ploiești, alături de Adrian Mutu, machidonul nereușind sa convingă la echipa ploieșteană

”Mi-am propus să am o discuţie cu Ianis, după ce vine din vacanţă, probabil în jurul datei de 10 iunie, pentru a vedea ce gânduri are şi el. Nu ştiu ce să vă spun. E clar că nu a reuşit un retur bun, dar mai mult decât atât nu m-aş hazarda să afirm. Mutu, de exemplu, a avut o perioadă bună până la accidentare, s-a văzut că e dornic să joace, să arate ceva…”, a comentat patronul Petrolului.

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie