De Ciprian Iana,

Partida dintre tricolore și naționala maghiară a fost urmărită cu sufletul la gură și de Dan Petrescu, 51 de ani, antrenorul campioanei CFR Cluj.

Acesta a dezvăluit, într-o conferință de presă, că emoțiile au fost atât de mari încât îi venea să plângă de bucurie, la finalul partidei de handbal.

A fost o sărbătoare în vestiar, s-a ţipat, s-a urlat, parcă luase campionatul CFR Cluj, aşa bucurie era. Îmi venea să plâng la final. O lacrimă am avut-o pentru că România e România şi vrei să câştige. În plus, numai dezamăgiri am avut în ultimul timp, nu numai la handbal, cam în orice”, a spus Dan Petrescu.

”Bursucul” a continuat: ”Cristina Neagu parcă ar fi Hagi al fotbalului, a dat iar multe goluri. Și când ne-a durut mai tare, în ultima secundă, să baţi 7 metri şi să dai în felul ăla la poartă”.

Fire superstițioasă, Dan Petrescu l-a dat afară din vestiar pe Cristian Panin, managerul sportiv de la CFR Cluj, pe motiv că ar aduce ghinion echipei de handbal!

”Eram cu Panin la mine în vestiar şi i-am zis că de când mă uit la handbal nu am câştigat nici un meci. Şi nu ştiu ce să fac, să închid televizorul, să-l deschid. Până la urmă i-am zis Panin: ”Ieşi afară, că vreau să rămân singur”. L-am dat afară. I-am zis vino la final, poate câştigăm. Şi la final a intrat fericit, să spargă uşa”.

Citeşte şi:

Cristina Neagu, prima reacție după victoria fabuloasă cu Ungaria, de la CM de handbal feminin

Handbalistele din Ungaria, cu ochii în lacrimi după eșecul cu România de la CM de handbal: ”Nici nu pot vorbi”

Tomas Ryde șochează, după victoria fabuloasă a României la CM de handbal: ”Îmi pare rău de Ungaria! La ultima aruncare cred că nu a fost nimic!”

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism