Mergi direct la conținut »
Darren Cahill, în timpul meciului cu Pliskova: "Ai fost făcută de rușine!". Simona Halep: "Meritam"
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Darren Cahill, în timpul meciului cu Pliskova: "Ai fost făcută de rușine!". Simona Halep: "Meritam"

Darren Cahill, în timpul meciului cu Pliskova: „Ai fost făcută de rușine!”. Simona Halep: „Meritam”

Simona Halep a fost învinsă, vineri, la Turneul Campioanelor, de Karolina Pliskova, cu scorul de 6-0, 2-6, 6-4. În setul decisiv, Darren Cahill, antrenorul româncei, a avut un discurs dur la on-court-coaching.

De Andreea Radu,

Momentul în care Darren Cahill i-a adresat cuvinte dure Simonei Halep a avut loc la 3-2 în setul decisiv, atunci când jucătoarea noastră venea după trei game-uri pierdute consecutiv.

Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri!

Darren Cahill, către Simona Halep:

„Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi cu plină concentrare sau poţi”, i-a mai spus Cahill Simonei, potrivit gsp.ro.

Darren i-a mai spus jucătoarei din România că are încredere în ea și că nu este vorba să câștige acest meci, ci despre cum se definește Simona „ca sportiv şi ca şi concurent”.

Mesajul antrenorului australian nu a dat însă roade, iar Simona Halep a pierdut meciul în fața jucătoarei din Cehia.

Reacția Simonei Halep la spusele lui Datren Cahill

La conferința de presă de după meci, Simona Halep a declarat că a meritat să fie mustrată de Cahill.

„A avut un mic impact (discuția cu Cahill) pentru mine, dar sunt sigură ca meritam deoarece nu eram calmă. Am schimbat ceva în atitudinea mea. Toată lumea știe că lucrez la asta. Am fost puțin enervată pe mine că am făcut asta și sunt sigură că l-am enervat și pe el”, a spus românca.

Halep a reacționat apoi și pe contul ei de Instagram, unde a scris: „Nu este ușor să-l enervezi (pe Cahill), dar astăzi am reușit!”.

Turneul Campioanelor 2019 este programat între 27 octombrie și 3 noiembrie la Shenzhen, în China.

Close
Închide
  Close