Mergi direct la conținut »
De ce nu o poate sancționa FRF pe Anamaria Prodan, după pumnul aplicat lui Dan Alexa: "Este doar o spectatoare"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > De ce nu o poate sancționa FRF pe Anamaria Prodan, după pumnul aplicat lui Dan Alexa: "Este doar o spectatoare"

De ce nu o poate sancționa FRF pe Anamaria Prodan, după pumnul aplicat lui Dan Alexa: „Este doar o spectatoare”

Anamaria Prodan Reghecampf, 46 de ani, nu va da socoteală pentru pumnul în față aplicat antrenorului Astrei Giurgiu, Dan Alexa, sâmbătă, la finalul meciului cu FC Botoșani, disputat în prima etapă a Ligii 1.

De Viorel Tudorache,

Comisiile FRF nu se vor sesiza, deoarece Prodanca nu se află pe lista intermediarilor înregistrați la Federația Română de Fotbal.

”Anamaria Prodan e considerată doar o spectatoare și nu poate fi sancționată de comisiile FRF pentru agresiunea împotriva antrenorului Dan Alexa. Cel mult, Alexa poate face plângere la Poliție împotriva ei”, au explicat pentru Libertatea surse de la Casa Fotbalului.

Conform acelorași surse, Anamaria Prodan nu intră sub incidența regulamentelor disciplinare ale FRF, deoarece nu mai figurează pe lista intermediarilor înregistrați la Federația română. ”N-am mai vrut să-i acordăm licența deoarece soțul ei, Laurențiu Reghecampf, era antrenor la FCSB și exista conflict de interese. De fapt, conflictul de interese există și acum, chiar dacă Reghecampf antrenează în Emirate. Ultima dată, Anamaria Prodan era înregistrată ca agent prin Anglia. Nu se știe cum. FRF nu poate să o oblige pe Anamaria să prezinte licența. E treaba părților, cluburi, jucători, antrenori care apelează la ea să le reprezinte într-un contract”, au adăugat sursele Libertatea.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Răspunsul FRF la solicitarea oficială a ziarului confirmă: ”Anamaria Prodan nu este intermediar înregistrat în evidențele Federației Române de Fotbal, astfel aceasta nu se află sub incidența regulamentelor FRF”.

”Alexa merită premiul fair-play”
Oamenii de la Casa Fotbalului fac haz de necaz pe seama lui Dan Alexa: ”Noi am putea să-l chemăm la comisii doar pe Alexa, să explice ce s-a întâmplat. Atât. I-am putea acorda și premiu fair-play, pentru faptul că nu a ripostat și nu a dat într-o femeie, care l-a lovit peste față”.

”Ți-am spus să nu faci?”
Incidentul șocant petrecut pe holurile clubului Astra Giurgiu nu a fost menționat în raportul de joc. Arbitrul partidei George Găman a trecut pe lângă cei doi, dar nu a surprins momentul pumnului prin care Anamaria Prodan i-a zdruncinat creierii lui Dan Alexa. Criză de gelozie sau discuții aprinse pe tema unor transferuri sunt cele două ipoteze vehiculate. Protagoniștii exclud categoric prima variantă și o susțin pe cea profesională. Potrivit Wowbiz.ro, martori care au asistat la scenă susțin că Prodanca ar fi spus următoarele chiar înainte să-l lovească pe Alexa. ”Ți-am spus să nu mai faci? Ți-am spus!?”.

”Îmi doresc atât de mult ca Dan Alexa să aibă succes încât am avut ieșirea asta. Sunt în continuare managerul lui” – Anamaria Prodan

Close
Închide
  Close