Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Diana Ştirbu a lanat programul Kangoo Jumps pentru copii alături de Ioana Ginghină şi Roxana Ciuhulescu

Diana Ştirbu a lanat programul Kangoo Jumps pentru copii alături de Ioana Ginghină şi Roxana Ciuhulescu

 

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps, a lansat miercuri programul pentru copii Jumping Kids, alături de invitatele speciale Roxana Ciuhulescu si Ioana Ginghina.

“Jumping Kids motivează copiii să aibă activitate fizică şi-i ajuta să se dezvolte armonios. Ghetele kangoo jumps sunt atât de distractive, incat ei uita de efortul fizic, iar clasa de aerobic este stucturata tot pe coregrafie. Nivelul grupei este unul pentru incepatori. Nu este necesar sa aiba o pregatire inainte, scopul grupei fiind acela de a-i ajuta sa capete rezistenta, sa invete sa faca exercitii corect si sa se obisnuiasca sa faca sport”, spune Diana Stirbu.

“Mi se pare laudabila actiunea Dianei pentru ca in ziua de azi sunt foarte multi copii supraponderali care au nevoie de miscare si sper sa se extinda in foarte multe scoli. Am participat cu drag alaturi de Diana care este o persoana minunata si sper ca pe viitor sa avem si alte actiuni impreuna”, declara Roxana Ciuhulescu, care a venit la eveniment impreuna cu fiica ei, Ana.

“Am avut langa mine doua mamici minunate care se implica in activitati sportive si creative pentru copii, Roxana Ciuhulescu si Ioana Ginghina. Au urcat si ele pe ghete si am facut antrenamentul impreuna”, adauga Diana Stirbu.

Programul Jumping Kids este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani si implica doua antrenamente pe saptamana: unul Kids Dance Aerobics si unul de kangoo jumps, de aceea numarul de kilograme minim admis este de 30. Odata inscrisi in grupa Jumping kids parintii participantilor primesc pe mail sfaturi pentru o alimentatie corecta de care trebuie sa tina cont pe parcursul antrenamentelor.

Close
Închide
  Close