Mergi direct la conținut »
Doroftei vrea un meci de retragere cu Balbi pe arena ”Ilie Oană”! ”Am avut trei discuții cu Balbi! Vrea și el!”
Sport Libertatea > Sport > Doroftei vrea un meci de retragere cu Balbi pe arena ”Ilie Oană”! ”Am avut trei discuții cu Balbi! Vrea și el!”

Doroftei vrea un meci de retragere cu Balbi pe arena ”Ilie Oană”! ”Am avut trei discuții cu Balbi! Vrea și el!”

Doroftei vrea un meci de retragere cu Balbi pe arena ”Ilie Oană”! ”Am avut trei discuții cu Balbi! Vrea și el!”. 

Leonard „Moșu” Doroftei (48 de ani) a anunțat că intenționează să organizeze o luptă de retragere! Iar ca adversar îl vrea pe Raul Balbi. Argentinianul are 44 de ani.

„Am avut trei discuții cu Balbi. Vrea și el un meci! Până acum, România – Argentina e 2-0. Poate mai are și el o șansă, la Old Boys! Îmi doresc ca meciul să aibe loc, la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, în fața a 15.000 de oameni, fiindcă de la Ploiești am plecat în boxul mare”, a spus Leonard Doroftei pentru realitateasportiva.net.

Doroftei vrea un meci de retragere cu Balbi pe arena ”Ilie Oană”: „Acasă e Ploiești! Acasă e România!”

„Mesajul meu e clar pentru toți ploieștenii și pentru toți românii: Pentru voi, acest meci, dedicație! Pentru asta, sunt acasă, pentru oamenii pe care-i iubesc! Acasă e Ploiești, acasă e România! Voi da drumul la antrenament intensiv și sper ca în toamnă să vedeți un spectacol așa cum v-am oferit în întreaga mea carieră.”, a adăugat Leonard Doroftei.

În cariera lor de profesioniști, Leonard Doroftei, 48 de ani, și Raul Balbi, 44 de ani, s-au întâlnit de două ori. Prima confruntare dintre cei doi boxeri a avut loc pe 5 ianuarie 2002, când ”Moșul” l-a învins la puncte pe sud-american și a devenit campion mondial la categoria semi-ușoară, la categoria WBA.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Pe 31 mai 2002, la București, cei doi s-au confruntat din nou, iar fostul nostru sportiv a avut iarăși, câștig de cauză.

 

Cei doi au rămas prieteni, deși pe ring s-au bătut serios. 

marți, a avut loc la Ploiești, în pub-ul lui Leonard Doroftei, o partidă demonstrativă de șah între campionul mondial la box și Miss România, Delia Duca, cu ocazia evenimentului intitulat Cupa ” 1 Iunie”.

”Moșu” a postat pe pagina sa de facebook, poze de la eveniment, prilej cu care, boxerul argentinian, Raul Balbi a ținut să-l felicite pe fostul și viitorul său rival din ring: Felicidades campeón”. 


Citește și: VIDEO/Ovidiu Șarpe, românul care a fugit pe vas în Marea Britanie, în anii 80. Acum deține mai multe afaceri românești

Close
Închide
  Close