Mergi direct la conținut »
Englezii n-au loc, iarăși, de sânii Simonei Halep! EXEMPLU DE SACRIFICIU!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Englezii n-au loc, iarăși, de sânii Simonei Halep! EXEMPLU DE SACRIFICIU!

Englezii n-au loc, iarăși, de sânii Simonei Halep! EXEMPLU DE SACRIFICIU!

Simona Halep (22 de ani, locul 3 WTA) este comparată de presa din Anglia cu Lionel Messi (27 de ani), Luis Suarez (27 de ani), dar şi cu practicanta de surf Bethany Hamilton ( 24 de ani), sportivi care s-au sacrificat pentru a atinge marea performanţă.

Simona Halep este pusă în discuție, de către presa din Anglia, cu intervenția chirurgicală de acum câțiva ani. Simona şi-a făcut operaţie de micşorare de sâni, ca să se poată mişca mai bine pe teren și pentru a putea servi la un nivel superior, ajungând astfel pe locul 3 WTA.

Românca şi-a făcut operaţia la 17 ani, de atunci a ajuns în finală la Roland Garros (seniori – 2014) şi acum este favorita numărul 3 la Wimbledon. Înainte, în 2008, câștigase finala de la Paris, dar la junioare.

Walter Ferreira, medicul care are grijă de Luis Suarez, şi-a pus viaţa în pericol să îl poată pune pe picioare pe atacantul celor de la Liverpool, pentru Cupa Mondială.

Walter Ferreira a renunţat la tratamentul pentru cancer pe care îl făcea pentru a merge în Brazilia să îl trateze pe atacant. Rezultatele muncii medicului de 62 de ani s-au văzut, Suarez a dat două goluri în meciul cu Anglia, după înscrierea primului gol uruguaianul a  fugit  spre banca de rezerve să îl îmbrăţişeze pe medicul care a făcut minuni.

luis suarez

Altă sportivă cu care este comparată Simona Halep este practicanta de surf Bethany Hamilton, care la vârsta de 13 ani a fost muşcată de un rechin tigru şi a rămas fără o mână. Chiar dacă a pierdut 60% din sângele din corp, Bethany a revenit pe placă după numai o lună de la groaznicul atac al rechinului. Ea şi-a îndeplinit visul ajungând surfer profesionist şi fost vicecampioană Mondială de tineret în 2009.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Messi

Cel mai cunoscut nume cu care este comparată Simona Halep este Lionel Messi. Argentinianul este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, el s-a născut cu problema de creştere.

Deficienţa de cresctere de care a suferit Messi este o boală gravă care stopează creşterea. Pentru a ajunge jucător profesionist Messi a urmat un tratament timp de trei ani, el trebuia să îşi facă injecţii în genunchi în fiecare seară. Tratamentul a fost foarte scump, familia lui nu a put să plătească tratamentul iar clubul de care aparţinea, Newell’s Old Boys, a contribuit cu bani.

Sacrificiul cel mai mare a fost să plece de acasă la 13 ani. Barcelona l-a luat pe Messi din Argentina şi l-a adus în Spania, ajuns pe Camp Nou, Messi, a continuat tratamentul şi a ajuns să câştige tot ce se poate câştiga cu echipa catalană.

[responsive-video player=”youtube” identifier=”” autoplay=”0″]

Close
Închide
  Close