MENIU CAUTĂ
, de Miruna Darcovici

Euro2016. Naționala s-a întors în țară. Ce a declarat Anghel Iordănescu pe aeroport

Distribuie

EURO 2016. Naţionala de fotbal a României a revenit azi noapte în ţară, după eliminarea de la Euro, încă din faza grupelor. Tricolorii au aterizat pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 3:00 şi au fost aşteptaţi de aproximativ 50 de fani care iau apostrofat pentru prestația jenantă cu Albania, 0-1, care ne-a eliminat de la Euro 2016.

EURO 2016. Selecționerul Anghel Iordănescu și-a schimbat discursul după declarațiile rușinoase de după meci și a spus că se consideră principalul vinovat pentru eșec și că își cere scuze în fața tuturor.

EURO 2016. ”Nu voi face o analiză a jocului, am făcut-o la conferința de presă. Din punctul meu de vedere regret enorm și la fel și întreaga echipă pentru rezultatul obținut, că n-am reușit să ne calificăm. Știu că am produs o mare decepție, o mare dezamăgire, dar din capul locului aș vrea să vă spun, să vă rog să lăsați jucătorii în pace. Ei, din punctul meu de vedere, și-au dorit, au vrut, au încercat să obțină calificarea pe care ne-o dorim cu toții și principalul vinovat pentru necalificare sunt eu, antrenorul echipei. Eu sunt principalul vinovat și îmi cer scuze în fața suporterilor, a fanilor, a iubitorilor de fotbal din România”, a declarat Anghel Iordanescu.

EURO 2016. Un bărbat a sunat la 112 și a spus că vrea să-l împuște pe Anghel Iordănescu

EURO 2016. Anghel Iordanescu a dat vina și pe situatia din Liga I, susținând că echipa națională suferă din cauza problemelor prin care trec cluburile românești în prezent: „Analizați fotbalul românesc, pentru că nivelul și problemele din fotbalul românesc ne-au dus în această situație. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple. Nu mă întrebați ce o să fac eu, eu știu ce am de făcut. Am discutat, am avut o prima discuție, dar nu am analizat. Eu știu ce am de făcut și ce voi face. În ceea ce privește faptul că au apărut nume… le doresc succes. Contractul meu se încheie peste câteva zile. Decizia le aparține lui Răzvan Burleanu și membrilor Comitetului Executiv”.

EURO 2016. România a pierdut rușinos, duminică seară, în fața Albaniei, scor 0-1, ratând califcarea în optimile de finală ale Euro 2016. Presa internațională critică dur jocul elevilor lui Anghel Iordănescu și spune că selecționerul are un sfârșit trist pe banca echipei naționale.

Citește mai multe despre Anghel Iordănescu, EURO (Cupa Europeană de Fotbal) și Euro 2016 pe Libertatea.

Comentarii