Mergi direct la conținut »
FABULOS! Ilie Năstase dă în judecată statul român. Vezi motivul
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > FABULOS! Ilie Năstase dă în judecată statul român. Vezi motivul

FABULOS! Ilie Năstase dă în judecată statul român. Vezi motivul

Ilie Năstase (68 de ani), în prezent senator al României, s-a gândit că n-ar strica să-şi recupereze banii pe care ar fi trebuit să-i primească din partea statului român ca urmare a participării sale în meciurile de Cupa Davis disputate în faţa Americii, în anii 70.

Ilie Năstase crede că, în urma televizării meciurilor  de tenis dintre România şi Statele Unite ale Americii, statul român a încasat milioane de dolari, iar el nu a primit nici măcar un leu. Este motivul pentru care actualul senator vrea sădea statul în judecată pentru a-şi recupera aceşti bani.

„O să cer bani României, pentru că mi-au luat toţi banii de la Cupa Davis la meciurile cu America. S-au televizat, au fost milioane de dolari. Eu n-am văzut niciodată aceşti bani. E o idee bună să dau în judecată România. Văd ca mulţi recuperează acum mulţi bani”, a spus Ilie Năstase la Look TV.

Ilie a recunoscut că el nu a jucat neapărat din patriotism ci pentru el. „Nu pot să spun că am fost patriot. Fiecare joacă pentru el şi, dacă face bine şi României, cu atât mai bine. Mi-e greu să cred că cineva poate fi patriot„, a completat Năstase.

Close
Închide
  Close