MENIU CAUTĂ

Fostul baschetbalist Constantin Palii suferă de cancer în fază terminală. Ghiță Mureșan strânge bani, pentru a-l aduce în România. Big Ghiță, mesaj sfârșietor

Distribuie

Fostul baschetbalist Constantin Palii suferă de cancer în fază terminală. Ghiță Mureșan strânge bani, pentru a-l aduce în România. Big Ghiță, mesaj sfârșietor.

O campanie umanitară cu un uriaș impact emoțional a fost declanșată pe 12 iulie, pe contul său de Facebook, de către ”Big Ghiță”.

Singurul român care a evoluat în NBA scrie că Palii are urgent nevoie de bani, ca să-și poată îndeplini ultima dorință: să-și vadă părinții, pentru ultima oară, înainte de a muri! Cutremurător!

În 14 ore, au donat 19 persoane. Suma strânsă, 2.010 dolari (AICI, situația actualizată).

Doctorii îi dau două luni de viață

Iată ce scrie Mureșan, pe contul de Facebook: 

”Ajutati un fost jucator de basket, diagnosticat cu cancer terminal, sa-si vada parintii pentru ultima data

Cu durere in suflet fac apel la dumneavoastra sa-l ajutam pe fostul meu coleg din echipa nationala de basket a Romaniei, Constantin Palii, care sufera de cancer terminal. Constantin se afla in Florida, a cheltuit ultimii bani pe doctori si medicamente si mai are o singura dorinta: sa revina in Romania, sa-si revada parintii pentru ultima data si sa moara acasa. Constantin are nevoie de bani pentru a calatori, impreuna cu sotia care ii administreaza perfuziile.

Fac apel la dumneavoastra sa contribuim la un fond comun de 10,000 de dolari, necesar pentru ca calatoria sa fie organizata in conditiile necesare pentru starea sa medicala.

Este important sa-l ajutam imediat, pentru ca doctorii ii mai dau doar doua luni de viata. Contribuind la acest fond, ajutati un om deosebit sa-si traiasca ultimele clipe, alaturi de cei dragi.

PS: Este foarte urgent! Doar cu ajutorul vostru, Constantin isi poate vedea parintii pentru ultima data, inainte sa moara. Va rog sa contribuiti pina la sfirsitul saptaminii viitoare. E foarte important ca ajutorul sa ajunga la timp”.

Comentarii