Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > FOTO | Legendarul jucător de tenis Mats Wilander a venit în România: ”Simona Halep e favorită să câștige Roland Garros”. Ce trebuie să schimbe să mai stea 3-4 ani în top

FOTO | Legendarul jucător de tenis Mats Wilander a venit în România: ”Simona Halep e favorită să câștige Roland Garros”. Ce trebuie să schimbe să mai stea 3-4 ani în top

La invitația postului TV Eurosport, legendarul jucător de tenis suedez Mats Wilander a sosit în România. Nordicul e comentator al stației și realizatorul emisiunii speciale ”Game, Schett și Mats”.

Wilander, 54 de ani, a participat la o acțiune de promovare a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului (26 mai – 9 iunie, în direct la Eurosport).

Mats a fost locul 1 în clasamentul ATP timp de 20 de săptămâni (1988-1989).

Între 1982 și 1988 a câștigat șapte titluri de Mare Șlem la simplu (trei la Roland Garros, trei la Australian Open și unul la US Open) și un titlu de Mare Șlem la dublu (Wimbledon).

În total, Wilander are 33 de titluri ATP.

Dacă există o favorită la Roland Garros, aceasta este Simona. Sunt atât de multe jucătoare periculoase, dar despre Simona știi că dacă va intra pe teren și va juca bine… Poate câștiga? Bineînțeles că da. Va mai cuceri un alt trofeu de Mare Șlem? Da.

Lumea e îngrijorată din cauză că Darren Cahill a întrerupt colaborarea cu ea, știu, însă, că mai țin legătura. Dacă Simona permite ca evoluția tenisului ei să continue, dacă devine mai agresivă, cred că mai are în față 3-4 ani buni la vârf!, a declarat Wilander.

”Aș vrea s-o văd în finală pe Simona și mi-ar plăcea să ajungă acolo și Serena Williams. A trecut printr-o perioadă dificilă, a încheiat anul trecut într-o situație foarte urâtă. Ar fi frumos ca lumea să-i acorde încă o șansă – să sperăm și că antrenorii vor fi tăcuți de data aceasta, ca să-și rezolve singură problemele. Așa că Simona-Serena ar fi finala de vis pentru mine”.

Mats Wilander: ”Ilie Năstase a fost idolul meu”. În ce context a fost făcută declarația


Citește și

Mats Wilander: ”Ilie Năstase a fost idolul meu”. În ce context a fost făcută declarația

Mats Wilander ține cu Simona Halep: ”Mi-ar plăcea să o văd câștigând la Roland Garros”

Mats Wilander, din nou anti-Halep: ”Stephens este favorita în finală”

 
 
Close
Close
Închide