Mergi direct la conținut »
Mats Wilander ține cu Simona Halep: ”Mi-ar plăcea să o văd câștigând la Roland Garros”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mats Wilander ține cu Simona Halep: ”Mi-ar plăcea să o văd câștigând la Roland Garros”

Mats Wilander ține cu Simona Halep: ”Mi-ar plăcea să o văd câștigând la Roland Garros”

Mats Wilander ține cu Simona Halep: ”Mi-ar plăcea să o văd câștigând la Roland Garros”.

De Ciprian Iana,

Fostul mare tenismen suedez, Mats Wilander, s-a declarat fanul Simonei Halep, sportivă care va disputa, sâmbătă, de la ora 16.00, finala turneului de la Roland Garros în compania americancei Slone Stephens.

„Mi-ar plăcea să o văd pe Simona câştigând la Roland Garros. Toţi am vrea să o vedem învingând, cu excepţia lui Stephens şi a americanilor. Cred că merită un prim turneu de Grand Slam, dar trebuie să intre bine în meci”, a declarat Wilander, la EuroSport.

Mats Wilander: ”Simona trebuie să fie mai agresivă decât Stephens”

Fostul sportiv a adăugat: ”Simona trebuie să fie mai agresivă decât Stephens. Pentru mine e necunoscut forehandul lui Sloane. Ea loveşte de multe ori cu topsin, dar alteori pune o dreaptă foarte plată. De partea cealaltă, Halep loveşte cu mult topsin, aşa îşi construieşte ea punctele câştigătoare. Aici va fi una din cheile meciului”.

Dacă Simona Halep nu a cucerit până în prezent nici un Mare Șlem, în schimb Mats Wilander are câștigate șapte astfel de turnee. 


Românii își vor putea plăti taxele și impozitele datorate ANAF la CEC Bank. Dăncilă: „Comisionul băncii va fi zero, până la sfârșitul anului”

Close
Închide
  Close