Mergi direct la conținut »
Gicu Grozav a dat răspuns ofertei de la FCSB. Discursul pe care Becali nu voia să-l audă: ”Nu mă întorc în țară”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gicu Grozav a dat răspuns ofertei de la FCSB. Discursul pe care Becali nu voia să-l audă: ”Nu mă întorc în țară”

Gicu Grozav a dat răspuns ofertei de la FCSB. Discursul pe care Becali nu voia să-l audă: ”Nu mă întorc în țară”

Gicu Grozav a dat răspuns ofertei de la FCSB. Discursul pe care Becali nu voia să-l audă: ”Nu mă întorc în țară”. Gicu Grozav era pe lista celor de la FCSB și de la CFR Cluj, dar datorită trecutului de dinamovist și de fost jucător la „U” a găsit suficiente motive să refuze ambele variante.

„Cu Gicu Grozav am vorbit aseară. Îi pare rău că a jucat gratis la turci. Nu pot spune că ne-am înţeles. Dar l-am simţit că vine, părerea mea e că e într-o situaţie în care trebuie să aleagă repede. Ar avea loc la noi, pentru că titlurile le iei cu jucători cu experienţă”, a spus Gigi Becali miercuri seară.

Gicu Grozav a răspuns ofertei de la FCSB: „Nu mă întorc!”

Gicu Grozav a răspuns răspicat: „Nu mă întorc în țară!”. El este încă sub contract cu Kardemir Karabukspor, echipa de pe ultimul loc din turcia, care a decis, din pricina problemelor financiare grave, să dea afară patru dintre cei cinci români.

Astfel, cu excepția lui Gicu Grozav, lista „șomerilor” s-a mai îmbogățit și cu Paul Papp, Cristi Tănase și Gabi Torje. Doar Valerică Găman a scăpat, deocamdată, de tăvălugul concedierilor.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/Paula Seling petrece sărbătorile în casa părinților. «Ai mei sunt fani ai colindelor»

 

Close
Închide
  Close