MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2017 20:22

Gigi Becali s-a luat de Marius Șumudică: ”Ești obsedat de Steaua? Gata, fii respectuos!”

Distribuie

Gigi Becali s-a luat de Marius Șumudică: ”Ești obsedat de Steaua? Gata, fii respectuos!”.

Gigi Becali a luat foc, după ce antrenorul Marius Șumudică a tot comentat despre forma în care se află atacantul Denis Alibec.

Între altele, tehnicianul a spus că i-ar putea relansa cariera vârfului de la FCBS și l-ar putea transfera la o echipă de top din Turcia.

'Nu vreau să comentăm de Alibec acum, că nu are rost acum. Alibec trebuie să-şi revină şi apoi o să vedem. Iar lui Şumudică îi transmit aşa: 'Gata, ai echipă, ce, eşti obsedat de Steaua?! Fii respectuos şi nu mai comenta de Steaua şi de jucătorii Stelei, gata!'', a declarat Gigi Becali pentru ProTV.

Finanțatorul echipei FCSB a continuat tirul asupra antrenorului de la Kayserispor: 'O tot dă că el îi cunoaşte bine, că el îi ştie pe toţi. Sumudică cunoaşte el pe toată lumea… Să-şi vadă de treaba lui şi de Kayseri'.

Denis Alibec trece printr-o criză de formă

Transferat de la Astra Giurgiu la FCSB, Denis Aliberc trece printr-o situație grea, din cauza problemelor medicale și a lipsei de formă.

CITEȘTE ȘI: România – Angola, la Campionatul Mondial de handbal feminin 2017 (joi, ora 19:00, Telekom Sport 1). Vremea revanșei

Loading...
Comentarii