//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Dinamo negociază pentru readucerea lui Gicu Grozav (25 de ani), fotbalist care nu-și găsește locul la Terek Groznîi, în Cecenia. E o mutare pe care Dinamo vrea s-o facă posibilă în aceste zile, conform surselor Gazetei Sporturilor.

Fotbalistul de 25 de ani poate juca în ambele benzi și al doilea vârf, însă nu-și găsește locul în Rusia, la Terek Groznîi, de aceea a pierdut și contactul cu echipa națională,anunță gsp.ro.

Gicu ar fi de acord cu o revenire în România, conștient că și-ar mări consistent șansele de a prinde in extremis lotul de 23 de „tricolori” pentru Euro 2016. Rednic și-a dat acordul pentru transfer, mai ales că-l cunoaște bine pe fotbalist.

Sub contract cu cecenii de la Terek Groznîi, care au plătit pe el aproape 2.000.000 de euro în 2013, transferându-l de la Petrolul, Grozav a jucat doar 13 meciuri în două sezoane, fără să înscrie. În returul stagiunii trecute din Liga I, el a fost împrumutat de Dinamo (11 meciuri, 4 goluri).

Toamna trecută, a fost la un pas să fie suspendat de grupare rusă, fiindcă părăsise echipa și se refugiase acasă, la Alba Iulia.

Tricolorul s-a supărat şi a fugit acasă, la Alba Iulia, unde se ocupa de hobby-ul său, creşterea găinilor de rasă şi a porumbeilor.