”Eu am contract până la 1 iulie și am fost invitat luni să discutam pentru eventuala prelungire. Sunt surprins să aflu că deja ar exista o înțelegere cu un alt antrenor. Eu nu știu nimic despre această chestiune”, a spus Ionut Popa, citat de Gazeta Sporturilor.

ACTUALIZARE 18 iunie / „Domnule Ionuţ Popa, aţi făcut treabă excelentă la Poli, cum am mai spus de nenumărate ori! Nu luaţi în seamă fabulaţiile unor minţi bolnave! Eu am încredere în dv. şi aşa, fără mustaţă! :)) Deci, aşa cum v-am spus, dv. veţi fi, în continuare, antrenor la ACS Poli! Fără mustaţă sau cu mustaţă, dacă o fi să vă crească la loc! :))”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

ACTUALIZARE / Vasile Miriuță a negat că s-ar fi înțeles cu conducerea ACS Poli. ”Nu am vorbit cu nimeni de la Timișoara. Eu respect antrenorii, îmi respect colegii. Nu voi negocia niciodată cu un club care are un antrenor. Așa mi se pare corect. Îl respect pe Ionuț și îl felicit pentru munca depusă acolo.

Eu sunt în vacanță acum. Nu mă grăbesc să iau vreo echipă. Vreau să mă bucur de timpul pe care-l voi petrece cu familia și după aceea voi vedea”, a declarat Vasile Miriuță pentru digisport.ro.

Potrivit gsp, lui Miriuță i s-a propus un angajament pe doi ani și ar putea prelua echipa de la 1 iulie, atunci când îi expiră contractul lui Ionuț Popa.

Vom plăti mai mult pentru o vacanță în Thassos, anul acesta. Creșterile de tarife anunțate de hotelierii greci
Recomandări
Vom plăti mai mult pentru o vacanță în Thassos, anul acesta. Creșterile de tarife anunțate de hotelierii greci