Cu 40 de selecții în naționala nordică, 4 titluri de campion cu Rosenborg, fostul jucător Jan Gunnar Solli are propria casă de producție în prezent, iar în ultimii ani a mixat muzică, fiind DJ, alături de artiști precum Calvin Harris și David Guetta.

solli-1jpg-a82b19a7ebf98282

Solli, titular în ambele meciuri Rosenborg – Steaua, din 2005, a izbutit primul gol al nordicilor, în partida de la Trondheim.

Solli a ajuns DJ!

”Urmăresc galele Superkombat și e un concept care îmi place. Abia aștept să vin la București”, a spus DJ Solli, care imediat după gala Superkombat va fi prezent și la Bamboo Club din București, acolo unde are loc și petrecerea oficială Superkombat.

Finala Superkombat de sâmbătă seară va aniversa 6 ani de Eurosport pentru circuitul condus de Eduard Irimia, promotorul urmând să anunțe oficial cu această ocazie și intrarea pe piața americană cu partener una dintre cele mai mari platforme de televiziune în prime time.

”Aceasta gală va fi ultima transmisă de Eurosport, urmând ca de anul viitor să intrăm individual pe fiecare țară cu câte o companie, dar avem un proiect îndrăzneț și peste Ocean”,  a declarat Irimia.

Cine urcă în ring

”Bodyguardul lui Tyson”  Vali Bordianu, “Uraganul”  Spetcu, urmașul lui Moroșanu, Sebastian Cozmâncă, ciobanul din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase, Amansio Paraschiv, dar și primele produse ale Academiei Superkombat, Adelin Mihăilă, Eduard Chelariu și Răzvan Țîru, se numără printre românii care urcă în ring sâmbătă.

În total, vor avea loc 13 meciuri internaționale, dintre care 12 pe reguli K-1 și unul de MMA, urmând să fie puse în joc 3 titluri mondiale.

Finala Superkombat de la Sala Polivalentă va începe sâmbătă, de la ora 20:00, iar biletele costă între 30 și 50 de lei. Acestea pot fi achiziționate de pe Eventim, dar și din orice magazin Orange, Germanos, Vodafone sau Domo, iar sâmbătă, de la casele Sălii Polivalente.

 

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.