Căsătoriţi din 2016, Viktor şi Aleksandra mai au o fetiţă, Irina, de 3 ani, care a fost testată negativ. Aleksandra ar urma să nască luna viitoare.

”Este adevărat că eu şi soţia mea am fost testaţi pozitiv. Ea a fost testată vineri, 19 iunie, şi după ce am aflat că rezultatul este pozitiv, duminică am fost testaţi şi eu şi fiica mea. Fiica mea a fost testată negativ, în timp ce eu şi soţia mea am fost testaţi pozitiv”, a declarat Troicki.

Jucătorul de tenis Victor Troicki și soția sa însărcinată au coronavirus. Sârbul jucase în turneul demonstrativ Adria Tour
Aleksandra Troicki. Foto: Telegraf.rs

Troicki a jucat contra liderului mondial Novak Djokovici, la Belgrad, săptămâna trecută, în prima etapă a turneului demonstrativ Adria Tour, pe un stadion plin, în care publicul nu a purtat mască, iar jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren, au cinat împreună fără prea multe măsuri de protecţie şi au jucat inclusiv baschet, a scris Agerpres.

Un gest bine intenționat, sursă majoră de infecții

Troccki se alătură bulgarului Grigor Dimitrov şi croatului Borna Corici pe lista jucătorilor şi apropiaţilor acestora infectaţi după participarea la evenimentul Adria Tour, organizat de compatriotul său Novak Djokovici.

În timp ce DNA le audiază oamenii în țară, Cristi Burci și Cătălin Hideg spun din Emirate că vor face 10.000 de teste COVID pe zi, cam cât face toată România zilnic!
Recomandări
În timp ce DNA le audiază oamenii în țară, Cristi Burci și Cătălin Hideg spun din Emirate că vor face 10.000 de teste COVID pe zi, cam cât face toată România zilnic!
 

Circuitul Adria Tour, organizat pentru a strânge bani în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători meciuri într-un sezon competiţional suspendat din martie până în august din cauza pandemiei, a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, şi ar urma să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie), după ce turneul din Muntenegru (27/28 iunie) a fost anulat.

La fiecare turneu participă opt jucători, împărţiţi în două grupe de câte patru, urmând să joace fiecare cu fiecare. Sistemul de joc este cel mai bun din şapte ghemuri, cu un tiebreak normal.

Citeşte şi:

Nicușor Dan, despre Gabriela Firea: „Ar vrea ca bucureștenii să uite că a venit la primărie de mână cu Liviu Dragnea”

O femeie din Vaslui a murit, după ce a fost luată de viitură. Pompierii au căutat-o toată noaptea

Poza care îl trădează pe Rareș Bogdan. Imagine din interiorul restaurantului, cu puțin timp înainte de petrecere

Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI