Mergi direct la conținut »
Karolina Pliskova a trecut de Venus Williams la Turneul Campioanelor 2017 de la Singapore
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Karolina Pliskova a trecut de Venus Williams la Turneul Campioanelor 2017 de la Singapore

Karolina Pliskova a trecut de Venus Williams la Turneul Campioanelor 2017 de la Singapore

Karolina Pliskova a trecut de Venus Williams la Turneul Campioanelor 2017 de la Singapore, în primul meci din Grupa Albă, scor 6-2, 6-2.

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, nr. 3 mondial, a deschis Turneul Campioanelor de la Singapore printr-o victorie strălucitoare obținută duminică în fața americancei Venus Williams, nr. 5 WTA, pe care a surclasat-o în două seturi: 6-2, 6-2.

În primul set, înalta cehoaică (1,86 m) de 25 de ani a luat viteză în fața celei mai vârstnice jucătoare (37 ani) care participă la un Masters, singura dintre cele opt protagoniste care l-a și câștigat (în 2008), încheindu-l cu 6-2 într-o jumătate de oră.

Ea a dominat-o pe americancă impunând o cadență infernală, preluând mingea foarte rapid și făcând puține greșeli în jocul său: 29 de puncte câștigătoare față de doar 18 ale lui Williams.

În setul doi, Venus Williams, finalistă la Openul Australiei și la Wimbledon în acest sezon, a avut șansa la 1-1 obținând două mingi de break. Însă Pliskova, semifinalistă la Roland Garros anul acesta, le-a salvat, după care a făcut break în ghemul următor preluând conducerea cu 3-1, apoi 4-1. Williams și-a mai pierdut încă o dată serviciul la 5-2, când a salvat trei mingi de meci, dar a cedat la a patra, permițându-i Pliskovei să câștige meciul în mai puțin de o oră și un sfert.

Citiți și Turneul Campioanelor de la Singapore începe AZI. Grupa albă: Pliskova – Venus 6-2, 6-2, Muguruza – Ostapenko. Toate informațiile despre competiția la care participă liderul mondial Simona Halep | LIVEBLOG

Close
Închide
  Close