Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mirel Rădoi dă milităria jos din pod: ^"Gabi Tamaş nu va mai juca la Steaua cât sunt eu antrenor! Drumul nostru comun se încheie aici". Brașoveanul a venit cu o scuză de grădiniță / GALERIE FOTO

Mirel Rădoi dă milităria jos din pod: ^”Gabi Tamaş nu va mai juca la Steaua cât sunt eu antrenor! Drumul nostru comun se încheie aici”. Brașoveanul a venit cu o scuză de grădiniță / GALERIE FOTO

[gallery ids="1358524,1358525,150771,146246,145028,145027,145026,145025,145024"]

Mirel Rădoi a anunţat, după meciul Stelei cu Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, că nu-l va primi la echipă pe Gabi Tamaş, cel cu care a fost coleg la echipa națională ani buni, inclusiv la turneul final al Campionatul European din 2008.

Group C Romania vs France

Rădoi (galben, nr. 6) a luptat alături de Tamaş (galben, nr. 4) la turneul final Euro 2008 FOTO: EPA

 

Antrenorul Stelei nu a înghiţit găluşca servită de fundaşul central, care şi-a motivat lipsa de la antrenamentul de vineri dimineaţă, prin faptul că nu s-a trezit din somn pentru că nu i-a sunat ceasul. 

Adevărul pare a fi însă altul. Fotbalistul ar fi petrecut în Centrul istoric al Bucureştiului în compania prietenului Marius Niculae, cu care a fost coleg la Dinamo și la națională. Retras din activitate, dar cu scuza de a fi implicat într-un proces de divorț, Niculae a fost la rându-i acuzat că a luat-o pe calea beției, după ce se spune că a venit amețit la antrenamentele ”câinilor”. AICI, dezvăluirea.

Tamaş s-a dat de gol postând pe instagram o fotografie cu Marius Niculae, pe care a şters-o ulterior. „Noi ştim ce a făcut Tamaş”, a explicat Rădoi, convins că a luat decizia corectă.

tamas niculae

„Nu s-a prezentat la antrenament. Primul lucru pe care l-am comunicat când am intrat în vestiar a fost că vreau disciplină. De acolo a început totul. Nu poate face parte din lotul nostru. Nu poate strica atmosfera.

Acesta este contractul pentru care Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant! E încheiat când ea era deja ministru al sănătății
Recomandări

Acesta este contractul pentru care Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant! E încheiat când ea era deja ministru al sănătății

 

Cât timp voi fi eu aici, nu va mai juca. Drumul nostru comun se încheie aici. Nu vreau să risc atmosfera din vestiar din cauza unor jucători.

Noi trebuia să ne vedem la ora 9 la teren, iar el m-a sunat pe la ora 13. Ştia că avem o problemă cu Varela şi că trebuie să joace, dar dacă el nu vrea să facă parte dintr-un grup frumos nu am ce să-i fac”, a declarat Mirel Rădoi, la Digi Sport.

Gabi Tamaş nu a făcut parte din lotul Stelei pentru meciul cu Pandurii, câştigat de Steaua, scor 3-0.  

Internaționalul român s-a transferat la FCSB la începutul anului și a jucat 15 meciuri în tricoul Stelei, 11 ca titular.

Tamaș nu este la prima escapadă de când a venit la Steaua. AICI, detalii.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close