Acestea erau cuvintele lui Adrian Mititelu in iarna anului 2004, dupa ce a demisionat din functia de presedinte executiv, din cauza faptului ca Ionut Rada si Ionut Stancu au fost vanduti la Rapid.
Miercuri seara, Mititelu s-a intalnit cu Staicu in cantonamentul Universitatii, au mancat impreuna, au verificat stadiul lucrarilor la stadionul din Lunca Jiului, dupa care s-au inteles asupra pretului de vanzare-cumparare a echipei.
Pretul tranzactiei este greu de stabilit, de-oarece consta in pachetul majoritar de actiuni de la UPSROM Petrosani – fabrica apartinand lui Mititelu – cateva proprietati imobiliare din Craiova, dar si un procent semnificativ din eventualele transferuri ale jucatorilor Guso, Daouda si Bundea. in plus, Dinel incearca sa obtina si drepturile de televizare a meciurilor pe urmatorii doi ani.
La randul sau, Staicu ofera intregul lot de jucatori, autocarul, sediul clubului, insa nu si cantonamentul, care ramane in proprietatea sa.
„Am batut palma, dar nu s-a semnat nici un act. in maximum o saptamana ii voi lasa echipa lui Adrian Mititelu, daca nu mai vine nimeni sa o cumpere”, a marturisit Dinel Staicu, in timp ce Adrian Mititelu a refuzat sa comenteze subiectul, declarand ca de-abia din iarna doreste sa discute despre fotbal. Dinel Staicu va detine, in cadrul clubului de pe bulevardul Unirii nr. 86, functia de presedinte onorific, pentru a ramane intacta clauza eliberatorie in contractele lui Guso, Daouda si Bundea.
Adrian Mititelu l-a contactat deja pe viitorul antrenor al echipei, Nicolo Napoli, care a pregatit gruparea „alb-albastra” trei etape in returul editiei de campionat 2003-2004. Mititelu nu doreste sa-l pastreze in functia de antrenor principal pe Mircea Rednic, considerand ca Napoli este un tehnician care poate face performanta cu Universitatea Craiova.
„Vine Napoli? Nu stiam nimic, insa daca este adevarat, ce pot eu sa fac? Sa ma schimbe”, au fost singurele cuvinte ale lui Mircea Rednic.
O alta conditie pusa de omul de afaceri Dinel Staicu lui Adrian Mititelu, la intalnirea de miercuri seara, a fost pastrarea lui Mihaita Plesan in proprietatea vanzatorului. „Nu stiu cat valoreaza Mihaita Plesan, dar cu siguranta este cel mai bun fotbalist scos de Universitatea Craiova. Sunt dispus sa-l dau la Ajax in iarna si pentru mai putin de trei milioane de euro, dar cu conditia ca el sa joace. Poate am gresit fata de el, cand nu l-am lasat sa plece in vara, insa va avea de castigat. Daca el vrea sa ramana la Universitatea Craiova, nu e nici o problema, dar va fi in proprietatea mea”, a declarat Staicu.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate