MENIU CAUTĂ

Mititelu nu vrea să înscrie Universitatea Craiova în Liga a II-a

Distribuie

„Dragomir e un infractor de joasă speţă. A distrus vieţile mai multor oameni de-a lungul vieţii lui. E un agramat şi un analfabet, mai dă-l dracu. Acum încearcă să intimideze magistratul cum făcea el pe vremuri. Nu îi mai merge cu pile cu relaţii. Gata! S-a terminat cu el. Nu mai merge, bă Dragomire! Ce dracu de relaţii internaţionale ai, mă, tu? Nu ştii să numeri pînă la 10. Dă-ţi demisia! Eşti o cangrenă în fotbalul românesc!”, l-a atacat Adrian Mititelu, la GSP.TV, pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.
Apoi, patronul Craiovei s-a luat şi de Mircea Sandu, şeful Federaţiei Române de Fotbal: ”Sandu se dă mare că a fost pe la Euro şi zice că are relaţii pe acolo. Preşedinţii mai multor federaţii care au participat la Euro şi-au dat demisiile, noi nici nu am participat şi nici nu se gândeşte să plece, e o cangrenă a fotbalului românesc. Să-mi dea măcar 75 la sută din jucătorii pe care i-am avut. Pentru Găman e o ofertă de patru milioane de euro, iar pentru Lung există interes, cum să te duci acum la Niculae ca să-i iei de acolo, că le strici aranjamentele. La anul nu mă mai interesează niciun jucător, vreau clauzele de reziliere. Pe Sandu nu îl mai scapă nici Merkel, nici Obama sau Francois Hollande”.

În ceea ce priveşte înscrierea echipei Universitatea Craiova în Liga a II-a, aşa cum a anunţat Mircea Sandu, Adrian Mititelu a precizat: ”E puţin probabil să mai pot construi o echipă acum, voi mai aştepta un an. Nu pot să fac o echipă făcută pe genunchi care să piardă mai multe meciuri la rând, apoi să îmi sară şi suporterii în cap.

Comentarii