Mergi direct la conținut »
Motivarea deciziei definitive a Curții de Apel în dosarul anulării înscrierii mandatelor conducerii FR Tenis. ”Cosac este gata”!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Motivarea deciziei definitive a Curții de Apel în dosarul anulării înscrierii mandatelor conducerii FR Tenis. ”Cosac este gata”!

Motivarea deciziei definitive a Curții de Apel în dosarul anulării înscrierii mandatelor conducerii FR Tenis. ”Cosac este gata”!

Curtea de Apel București a publicat motivarea sentinței în care instanța explică de ce nu a înscris conducerea Federației Române de Tenis, în frunte cu președintele George Cosac. Este o decizie istorică, spune inițiatorul acțiunilor în instanță, sibianul Marius Vecerdea, președintele clubului Pamira. Sentința va avea efecte nu doar în tenis, ci și la celelalte federații sportive. Cum a fost ales Cosac la tenis, la fel au fost aleși Burleanu la fotbal și Dedu la handbal. 

De Daniel Conțescu,

Ce spune motivarea? Că, de acum încolo, nu mai merge să voteze cluburile de apartament, născute peste noapte, doar pentru a-l alege pe conducătorul aflat în funcție. Sentința poate produce seism și la FRF, după cum Libertatea a informat din timp.

Un proces vizează și anularea Adunării Generală de Alegeri a FR Tenis, din 17.11.2017, despre care se așteaptă să fie invalidată, iar George Cosac – pus să refacă alegerile.

Pe același algoritm au fost câștigate alegerile și de către Răzvan Burleanu, în primăvara anului trecut. Se știe că anumite cluburi de juniori au fost înființate special pentru alegeri, iar la 6 luni distanță au fost desființate. Și alegerile de la FRF ar putea fi refăcute. 

Libertatea a scris că se confirmă blaturile reclamate de Mircea Lucescu după realegerea lui Burleanu: dispar cluburi de juniori.

”Absolut istorică această motivare pentru șmenăriile din sportul românesc” 

”Este o decizie abosolut istorică pentru tot sportul românesc, cu referire la federații. De acum înainte, orice modificare de conducere a oricărei federații sportive naționale este în mod obligatoriu să fie înscrisă într-un act constitutiv și, ca atare, obligațiile ce revin conform Legii Sportului, începând cu avizul MTS. S-a terminat cu hoția de până acum, prin care toți își înscriau mandatele fără să facă act constitutiv și fără avizul MTS. Practic, Cosac nu mai are nicio șansă să-și înscrie mandatul. Aceleași motive le-au folosit în dosarul de înscriere. Cosac este gata! Absolut istorică această motivare pentru șmenăriile din sportul românesc. Motivarea este extrem de rea și pentru Burleanu”, ne-a declarat, din SUA, unde se află într-un stagiu de pregătire cu câțiva tineri jucători de tenis, Marius Vecerdea.

Se știe că, din pricina problemor întâmpinate în instanță, FR Tenis nu primește finanțare de la Buget, prin intermediul MTS. 

Citește și:

Scandal în tenis. ”De azi, odată cu sentința DEFINITIVĂ a Curții de Apel București, numitul Cosac și acoliții lui nu mai au niciun drept de reprezentare a FR Tenis”. Reacția federației

Răzvan Burleanu riscă să aibă soarta lui George Cosac. Napoleon Spartacus a pus tunurile pe conducerea FRF. FRT acuză o ”dezinformare cu intenție”

Se confirmă blaturile reclamate de Mircea Lucescu după realegerea lui Burleanu: dispar cluburi de juniori

Close
Închide
  Close