Mergi direct la conținut »
Se confirmă blaturile reclamate de Mircea Lucescu după realegerea lui Burleanu: dispar cluburi de juniori
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Se confirmă blaturile reclamate de Mircea Lucescu după realegerea lui Burleanu: dispar cluburi de juniori

Se confirmă blaturile reclamate de Mircea Lucescu după realegerea lui Burleanu: dispar cluburi de juniori

Răzvan Burleanu a fost reales președinte al FRF, pe 18 aprilie, având o puternică susținere din partea unor cluburi de copii și juniori apărute peste noapte.   

”Rămâne de văzut câte din aceste echipe și competiții vor rezista și pentru cât timp. Asta ca să ne dăm seama câte au fost înființate doar în scop electoral și câte, din pasiune adevărată pentru respectivele discipline”, a declarat revoltat Mircea Lucescu pentru Libertatea, după ce Răzvan Burleanu l-a învins categoric pe Ionuț Lupescu.

”Il Luce” pare să fi avut dreptate. La șase luni de la alegerile cu cântec încep să dispară unele echipe de juniori.

Comitetul Executiv al FRF a anunțat astăzi: ”Ia act de dezafilierea de drept a cluburilor CSO BRAGADIRU, AS FOTBAL CLUB BUZĂU și a 9 cluburi care nu s-au mai înscris în sezonul 2018-2019 în competițiile de fotbal juniori U17 și U19 organizate de FRF conform referatului Direcției Licențe/Afilieri”. Nu sunt menționate denumirile cluburilor de juniori care nu s-au mai înscris.

CSO Bragadiru a început campionatul Ligii 3, iar AS Fotbal Club Buzău nu s-a înscris.

Răzvan Burleanu (33 de ani) a câştigat un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată pe 18 aprilie 2018.


Citește și: EXCLUSIV/ Libertatea a vorbit cu românul care a petrecut cu bossul Facebook pe un portavion. La doar 26 de ani, Andrei Antonescu a lucrat la marile companii IT ale lumii

 

Close
Închide
  Close