MENIU CAUTĂ

Portughezul Vasco Fernandes, transferat de Pandurii Târgu Jiu

Distribuie

Clubul Pandurii Târgu Jiu l-a transferat, vineri, pe fundaşul portughez Vasco Fernandes, acesta semnând în cantonamentul din Olanda un contract valabil două sezoane cu gruparea gorjeană, informează site-ul oficial al clubului.

„Vasco Fernandes a semnat un contract pentru doi ani cu echipa noastră. Este un jucător cu experienţă, acest lucru fiind foarte important, pentru că a jucat în prima ligă în campionate puternice precum cele din Spania şi Portugalia. Îi urăm pe această cale bun venit la echipă şi sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele propuse pentru acest sezon”, a declarat preşedintele Narcis Răducan, conform site-ului oficial al clubului.

În vârstă de 28 de ani, fundaşul portughez a evoluat până acum în Spania (la formaţiile Salamanca, Elche şi Celta Vigo), în Portugalia (Beira Mar, Leixoes şi Olhanense), în Franţa (Bordeaux) şi în Grecia (Platanias şi Aris). La începutul carierei sale, Vasco Fernandes a făcut parte din echipele naţionale Under 20 şi Under 21 ale Portugaliei.

Citește mai multe despre sergio ramos, Manchester United, oferta, Pandurii, Real Madrid și Transfer pe Libertatea.

Comentarii