MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 22:29

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a primit Balonul de Aur 2017. Mai vrea un copil!

Distribuie

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a primit Balonul de Aur 2017. Portughezul a mai câştigat Balonul de Aur în 2008, 2013, 2014 şi 2016.

'Sunt fără cuvinte. Această experienţă vorbeşte de la sine, e un moment foarte emoţionant. A fost un an fantastic la nivel personal, trofeul la care ţin cel mai mult şi care cu siguranţă m-a ajutat enorm să câştig acest premiu a fost Liga Campionilor. Dar nu aş fi ajuns niciodată aici fără coechipierii mei', a spus starul lusitan.

În 2017, lusitanul de 32 de ani a câştigat titlul în Spania şi Liga Campionilor pentru al doilea an la rând alături de Real Madrid, succese completate apoi de victoriile din Supercupa Europei şi Supercupa Spaniei, dar şi de calificarea Portugaliei la Cupa Mondială din 2018.

Ce vreau să îmi aducă Moş Crăciun? Încă un copil. Glumesc”, a spus atacantul lusitan. France Football i-a făcut portghezului o surpriză frumoasă, dăruindu-i un body, pe care erau imortalizate cele cinci Baloane de Aur, pentru fetiţa sa de doar câteva luni.

Loading...
Comentarii