Mergi direct la conținut »
Prima reacție a lui Leonard Doroftei după accidentul produs de fiul său: ”Nu bea, nu fumează, nu se droghează!”
Sport Libertatea > Sport > Prima reacție a lui Leonard Doroftei după accidentul produs de fiul său: ”Nu bea, nu fumează, nu se droghează!”

Prima reacție a lui Leonard Doroftei după accidentul produs de fiul său: ”Nu bea, nu fumează, nu se droghează!”

Șoc în familia fostul campion mondial Leonard Doroftei (48 de ani), după ce fiul său mic, Alexandru (20 de ani), a fost implicat într-un accident rutier în Ploiești.

De Ciprian Iana,

Incidentul, care s-a petrecut noapte de vineri spre sâmbătă, l-a marcat profund pe „Moșul” Doroftei. Asta cu atât mai mult cu cât Alexandru e un „băiat extrem de liniștit, care nu ne-a create niciodată probleme”, după cum îl descrie fostul sportiv de performanță.

„Normal că a fost un șoc pentru întreaga familie. Băiatul nu bea, nu fumează, nu se droghează! Pur și simplu s-a întâmplat. Nu este primul sau ultimul accident de acest fel care are loc în România”, a povestit, pentru Libertatea, Doroftei.

Acesta ne-a dezvăluit ceea ce i-a spus Alexandru, după accident: „A fost un șoc și pentru Alexandru, e până la urmă doar un copil. Nu este adevărat că tasta telefonul mobil înainte de impact. Alex mi-a spus că pur și simplu s-a trezit cu Loganul în față. A frânat, a tras de volan, dar mașinile (n.r. Mercedesul condus de Alexdru a intrat într-un Logan) tot s-au lovit și, mai apoi, au intrat în celelalte două (n.r. – un BMW și un Opel Corsa). Alex a sărit imediat din mașină și s-a dus să-l ajute pe domnul care se afla în Logan. Acesta a avut nevoie de investigații medicale, a fost transportat la spital, dar viața nu-i este pusă în pericol. Când e să se întâmple ceasul rău…”.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Alex Doroftei și mama sa, anul trecut.

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei a provocat un accident rutier noaptea trecută. Informații GSP: Tânărul ar fi butonat telefonul la volan și a lovit o altă mașină

Alex e student la Fizică Atomică

Extrem de afectat de acest eveniment neplăcut, „Moșu” a continuat: „Eu i-am făcut mari, i-am crescut așa cum am știut. Nu s-a auzit niciodată ceva rău despre copiii mei. De exemplu, Alex este student în anul II la Fizică Atomică, la Măgurele. Nu e un golan, un derbedeu sau unul care să facă tâlhării. E un băiat extrem de silitor, cu 10 la matematică. Îi place să se lupte, să reușească în viață. După accident, s-a stabilit că n-a consumat alcool pentru că pur și simplu nu bea”.

Dacă despre mașini Leonard Doroftei spune că, „până la urmă sunt doar niște fiare, bine că accidentul nu a avut implicații mai grave”, despre urmările accidentului, fostul campion mondial WBA la semiușoară ne-a spus:  ”Am fost la poliție, Alex a dat declarații, se fac investigații. Să vedem ce vor stabili oamenii legii”. Conform primelor cercetări, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare de deplasare. S-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar lui Alexandru Doroftei i s-a reținut permisul de conducere până la finalizarea investigațiilor.

”Suntem pregătiți”, spune Klaus Iohannis. Rezultatul licitației pentru 1,6 milioane de măști, derulată marți, trebuia anunțat imediat, dar s-a împotmolit
Recomandări

”Suntem pregătiți”, spune Klaus Iohannis. Rezultatul licitației pentru 1,6 milioane de măști, derulată marți, trebuia anunțat imediat, dar s-a împotmolit

 

Nu mai vrea să audă de afaceri

Cu toate că a câștigat definitiv procesul cu Primăria Ploiești în ceea ce privește locația din centrul orașului unde a funcționat până în luna aprilie pub-ul său, Leonard Doroftei nu știe ce va face în continuare. ”În acest moment, nu știu ce să fac. Nu-mi mai arde de afaceri, de nimic. Nu mai mă trage inima. Să vedem ce va fi. Va trebui să vorbesc cu cei de la Primăria Ploiești să văd cum pot să-mi redeschid afacerea în locația veche”, ne-a mărturisit ”Moșu”.

Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești și trebuie să reprimească locul în care funcționa pubul său

Close
Închide
  Close