Mergi direct la conținut »
Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești și trebuie să reprimească locul în care funcționa pubul său
Sport Libertatea > Sport

Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești și trebuie să reprimească locul în care funcționa pubul său

Leonard Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești, la mai bine de șase luni de când a fost somat să elibereze locația în care pub-ul său își desfășoară activitatea.

„Am câștigat procesul cu Primăria. Era vorba despre pubul meu, despre afacerea mea, despre banii mei, despre munca unui om care a venit acasă cu tot sufletul și a investit o parte din bănuții lui. Am plătit chirie, am plătit taxă pe clădire. Ei au vrut să mă dea afară, am primit ordin de evacuare la momentul respectiv. Asta a fost durerea mea, că nu m-au chemat să vorbim.

Singurul lucru de care beneficiez în Ploiești este că pot circula cu autobuzul fără bilet. Acum trebuie să vorbesc cu Primăria să văd cum redeschid afacerea. Pub-ul a fost închis din luna aprilie.

Toți banii mei i-am investit acolo pentru că am crezut în afacerea aia. Totul a fost ok și dintr-o dată m-au dat afară. E greu să revii când pierzi clienți. Am și eu ploieștenii mei care mă susțin. Eu m-am bătut pentru ei, pentru România. Au fost mândri când s-a strigat în Ploiești ”Romania”. Cel puțin o jumătate de an va dura până voi reporni afacerea”, a declarat Doroftei pentru gsp.ro.

„Am pierdut bani mulți de când am afacerea închisă. Nu mor caii când vor câinii. Sunt un om de afaceri acum și orice șut în fund e un pas înainte. Am două locații acum. Sper să nu-mi ia și cealaltă locație. E bine că sunt acasă. Sunt acasă pentru tine, pentru ei, pentru toată lumea. Sunt mândru că sunt român”.

Doroftei își mutase pubul la stadionul Ilie Oană, sub peluza 1, însă a avut afacerea nu mergea și pentru că, în zi cu evenimente sportive, nu avea voie să vândă băuturi alcoolice.

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

Locația inițială, pe care a fost nevoit să o părăsească, era chiar în centrul Ploieștiului, deasupra cinematrografului Patria.

Clădirea e una cu bulină din cauza riscului seismic.

Spațiul comercial a fost dobândit de Doroftei după ce a fost declarat cetățean de onoare al municipiului și a semnat un contract de asociere cu Primăria Ploiești scadent în anul 2013.

‘În urmă cu 12 ani am investit, conform contractului de asociere, 170.000 de euro. Trebuia să-mi spună de la bun început ce probleme are blocul”, Leonard Doroftei, anul trecut

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei ar fi fost implicat într-un accident rutier. Martorii spun că el ar fi vinovat

Close
Închide
  Close