Mergi direct la conținut »
Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești și trebuie să reprimească locul în care funcționa pubul său
Sport Libertatea > Sport > Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești și trebuie să reprimească locul în care funcționa pubul său

Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești și trebuie să reprimească locul în care funcționa pubul său

Leonard Doroftei a câștigat procesul cu Primăria Ploiești, la mai bine de șase luni de când a fost somat să elibereze locația în care pub-ul său își desfășoară activitatea.

„Am câștigat procesul cu Primăria. Era vorba despre pubul meu, despre afacerea mea, despre banii mei, despre munca unui om care a venit acasă cu tot sufletul și a investit o parte din bănuții lui. Am plătit chirie, am plătit taxă pe clădire. Ei au vrut să mă dea afară, am primit ordin de evacuare la momentul respectiv. Asta a fost durerea mea, că nu m-au chemat să vorbim.

Singurul lucru de care beneficiez în Ploiești este că pot circula cu autobuzul fără bilet. Acum trebuie să vorbesc cu Primăria să văd cum redeschid afacerea. Pub-ul a fost închis din luna aprilie.

Toți banii mei i-am investit acolo pentru că am crezut în afacerea aia. Totul a fost ok și dintr-o dată m-au dat afară. E greu să revii când pierzi clienți. Am și eu ploieștenii mei care mă susțin. Eu m-am bătut pentru ei, pentru România. Au fost mândri când s-a strigat în Ploiești ”Romania”. Cel puțin o jumătate de an va dura până voi reporni afacerea”, a declarat Doroftei pentru gsp.ro.

„Am pierdut bani mulți de când am afacerea închisă. Nu mor caii când vor câinii. Sunt un om de afaceri acum și orice șut în fund e un pas înainte. Am două locații acum. Sper să nu-mi ia și cealaltă locație. E bine că sunt acasă. Sunt acasă pentru tine, pentru ei, pentru toată lumea. Sunt mândru că sunt român”.

Doroftei își mutase pubul la stadionul Ilie Oană, sub peluza 1, însă a avut afacerea nu mergea și pentru că, în zi cu evenimente sportive, nu avea voie să vândă băuturi alcoolice.

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„
Recomandări

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„

 

Locația inițială, pe care a fost nevoit să o părăsească, era chiar în centrul Ploieștiului, deasupra cinematrografului Patria.

Clădirea e una cu bulină din cauza riscului seismic.

Spațiul comercial a fost dobândit de Doroftei după ce a fost declarat cetățean de onoare al municipiului și a semnat un contract de asociere cu Primăria Ploiești scadent în anul 2013.

‘În urmă cu 12 ani am investit, conform contractului de asociere, 170.000 de euro. Trebuia să-mi spună de la bun început ce probleme are blocul”, Leonard Doroftei, anul trecut

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei ar fi fost implicat într-un accident rutier. Martorii spun că el ar fi vinovat

Close
Închide
  Close