Mergi direct la conținut »
Reacția Soranei Cîrstea după ce ”Libertatea” a dezvăluit că primește bani nemeritați: ”O să o rog pe mama să restituie banii în contul federației”. FRT, în culpă
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Reacția Soranei Cîrstea după ce ”Libertatea” a dezvăluit că primește bani nemeritați: ”O să o rog pe mama să restituie banii în contul federației”. FRT, în culpă

Reacția Soranei Cîrstea după ce ”Libertatea” a dezvăluit că primește bani nemeritați: ”O să o rog pe mama să restituie banii în contul federației”. FRT, în culpă

Sorana Cîrstea, 29 de ani, 93 WTA, a confirmat dezvăluirile făcute azi de ”Libertatea”. A recunoscut public că primește bani nemeritați de la COSR, fără însă să fie vinovată cu ceva pentru că încasează sumele respective. A efectuat demersurile necesare îndreptării situației, dar federația de specialitate a dormit! Sorana a făcut, astfel, dovada harababurii de la FRT.

De Daniel Conțescu,

Jucătoarea de tenis a cerut explicit federației să nu mai primească banii de la COSR și s-a arătat dispusă să îi returneze! Totul oficial, printr-un mail.

Încă de pe 21 februarie 2019, ”Sori” a scris conducerii FRT, mai exact vicepreședintelui Răzvan Itu, să o excludă din echipa olimpică, după ce își anunțase retragerea din echipa de Fed Cup, pe 10 decembrie 2018.

În mailul expediat federației, sportiva a specificat că vrea să returneze suma primită de la COSR sub forma indemnizației. Cu toate acestea, federația n-a făcut demersurile necesare către COSR, pentru a cere să fie întrerupă expedierea sumelor.

Iată mailul trimis de Sorana Cîrstea către Răzvan Itu – vicepreședinte FRT, postat de sportivă pe contul său de Instagram:

”Bună ziuă,
Am văzut că ieri am primit 2000 RON în cont de la FRT! Aș vrea să îi restitui! Domnul Itu așa cum am vorbit cu dumneavoastră la telefon, aș prefera să mă scoateți din echipa olimpică, având în vedere că nu mai sunt șanse să joc la Olimpiadă!
Nu mi se pare corect să iau niște bani pe nemerit și să țin un loc ocupa fără rost!
Vă mulțumesc frumos!

Cu drag, Sorana
PS. O să o rog pe mama să restituie banii în contul federației și aș aprecia dacă mă puteți scoate din echipa olimpică”, scria Sorana.

Măgeanu, reacție împotriva federației

Împotriva dezordinii de la FR Tenis, care a dus la situația reclamată de Sorana, s-a exprimat și Norris Măgeanu, președintele FR Automobilism și soțul jucătoarei de tenis Ana Bogdan.

”Incredibil! Singurul lucru adevărat în toată povestea asta este că Sorana primește niște bani lunar, deși a anunțat Federația în repetate rânduri că nu i se cuvin pentru că a renunțat să reprezinte România la Olimpiadă. Nu sunt 7500 ci 2000. De lei. Atât primesc și ceilalți sportivi care chiar sunt incluși în lot. Și nu înțeleg de ce e așa greu să se facă publice aceste sume, care sunt bani de la Guvern, ca să nu se mai facă atâtea supoziții.

Faptul că Sorana primește de la FRT acești bani de 5 luni, fără să fie în lotul olimpic, timp în care ea a cerut în zadar, oficial, să nu i se mai dea, arată cum sunt ”gospodăriți” banii la FRT…”, a scris Măgeanu, pe Facebook. 

Citeşte: Sorana Cîrstea, plătită degeaba de COSR! Jucătoarea de tenis primește bani de la forul olimpic, deși s-a retras din echipa de Fed Cup și nu se poate califica la JO de la Tokyo 2020

Close
Închide
  Close