Odată cu marea lansare, are loc și primul concurs oficial de padbol din România, competiție care va alege reprezentanta României pentru primul turneu internațional la care vom participa – Cupa Intercontinentală din Insulele Canare (17-22 noiembrie 2015).

La evenimentul din 10 octombrie vor fi prezenți și foștii jucători ai Stelei, Adrian Neaga, Petre Marin, Valeriu Răchită și Pompiliu Stoica, dar și alți foști fotbaliști care au jucat Liga 1 și în națională. Ei vor juca meciuri demonstrative, dar vor participa și în primul concurs oficial de padbol din România, acolo unde oricine se poate înscrie.

Perioada de înscrieri a început și se pot face printr-un mesaj pe pagina de Facebook Padbol România sau pe site-ul www.padbol.ro.

Echipele sunt formate din câte doi jucatori, iar castigatorii vor primi sansa unica de a juca pentru Romania la primul turneu international de „tenis cu piciorul între pereți de sticlă” la care țara noastră are drept de participare – Cupa Intercontinentală din noiembrie.