Mergi direct la conținut »
Sfatul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali: ”Patronul să se implice în viaţa echipe, dar fără să ia din autoritatea antrenorului”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Sfatul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali: ”Patronul să se implice în viaţa echipe, dar fără să ia din autoritatea antrenorului”

Sfatul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali: ”Patronul să se implice în viaţa echipe, dar fără să ia din autoritatea antrenorului”

Sfatul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali. Antrenorul echipei FC Voluntari susţine că în cariera sa nu va accepta niciodată ca un patron de club să îl sune şi să îi impună schimbările de jucători, așa cum procedează finanțatorul FCSB.

„Eu cred că un patron angajează oameni care sunt capabili să facă treabă la echipa lui. Iar treaba patronului e doar asta, să asigure antrenorului condiţiile necesare, să îl plătească şi să îl judece în funcţie de rezultate, nimic mai mult. Mi se pare frumos ca un patron să se implice în viaţa unei echipe, dar fără să ia din autoritatea antrenorului, pentru că de aceea l-a pus acolo. Antrenorul e răspunzător de rezultate şi dacă nu le are atunci e concediat. Aşa ar trebui să fie. A discuta cu patronul şi a avea o părere, da, dar de aici şi până la a te suna pentru anumite lucruri nu e normal. Eu unul nu aş accepta aşa ceva. Nu ştiu cine acceptă la noi în ţară. Chiar dacă recunosc ei, eu tot cred că e un pic prea mult”, a menţionat Adrian Mutu, fost coleg cu antrenorul FCSB, Nicolae Dică, la FC Argeș și la echipa națională.

În ceea ce îl priveşte pe naşul său Gheorghe Hagi, care a anunţat că intenţionează să plece la o echipă din străinătate din vară, Mutu a afirmat că acesta este uneori „mai supărăcios”. „Nu am vorbit cu el, probabil dezamăgit o fi. Dar eu cred că a făcut şi face treabă bună cu academia, a adus pe piaţă jucători importanţi. Normal că nu iese tot timpul aşa cum vrea el, pentru că nu depinde numai de el. El e şi mai supărăcios aşa, câteodată. Îl ştim toţi pe Gică şi ambiţia pe care o are. El are supărarea asta în anumite momente pentru că are mare dorinţă de a reuşi”, a mai spus Mutu.

LIVETEXT Liga 1, play-out, etapa 9. FC Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe (sâmbătă, ora 13:00, Digi, Telekom, Look).


Citește și: EXCLUSIV/Voicu Nicoleta, iubita lui Gheorghe Turda, e supărată pe cei care comentează diferența de vârstă dintre ei. ”Nimeni n-o să ne despartă”

Close
Închide
  Close