Mergi direct la conținut »
Simona Halep acuză dureri la glezna stângă: ”Am avut un bandaj foarte strâns şi m-am putut mişca” Galerie foto
6imagini
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep acuză dureri la glezna stângă: ”Am avut un bandaj foarte strâns şi m-am putut mişca”

Simona Halep acuză dureri la glezna stângă: ”Am avut un bandaj foarte strâns şi m-am putut mişca”

Simona Halep acuză dureri la glezna stângă, după entorsa suferită în meciul disputat în primul tur la Australian Open, cu Destanee Aiava (Australia, 193 WTA) 7-6 (5), 6-1.

Numărul unu mondial a strâns din dinți și, s-a calificat, joi, la Melbourne, în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o fără drept de apel pe canadianca Eugenie Bouchard, cu 6-2, 6-2.

„Simt încă durere şi nu m-am putut antrena prea mult. Dar în timpul meciului, am uitat de durere. Am avut un bandaj foarte strâns şi m-am putut mişca.

Cel mai important lucru este că am putut să-mi fac jocul meu, fără să mă gândesc la gleznă. Am făcut o treabă grozavă azi.

La început a fost dificil, deoarece nu ştiam cum o să mă simt. Dar după câteva ghemuri, mi-am spus că trebuie să am încredere în picior şi totul a mers destul de bine. Am jucat mult mai bine decât mă aşteptam, ţinând cont de problemele de la picior.

Jocul meu a fost consistent, am lovit foarte bine mingea şi am returnat puternic. Cred că totul a mers bine pentru mine în această seară, Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri”, a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

Halep a urmărit înregistrarea momentului în care şi-a sucit glezna, în partida cu Destanee Aiava: „Am văzut, a fost înfricoşător. Doctorul mi-a spus că am fost norocoasă. După acea imagine, am fost norocoasă că totul e aproape ok”.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

Accidentarea Simonei Halep pare destul de gravă

Pentru meciul cu Eugenie Bouchard, Simona a renunțat la perechea de încălțări albe Adidas Defiant Bounce, cu care a făcut entorsa la glezna stângă, și a jucat cu altă pereche, colorată, dar de la același producător și de același tip.

Simona Halep a călcat strâmb, dar medicii au asigurat-o că nu are nimic grav la gleznă EPA-EFE/JOE CASTRO


Citește și: VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa

Close
Închide
  Close