MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Simona Halep, mesaj inspirațional pentru femei după ce a învins-o pe Strycova: Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe

Distribuie

Simona Halep a învins-o, pe 8 martie, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova, calificându-se în turul al treilea de la Indian Wells. După meciul fabulos împotriva cehoaicei, jucătoarea din România a transmis un mesaj pentru femeile din întreaga lume. 

„Este o mare zi. Pentru noi este o zi mare.Toată femeile sărbătoresc. Am comandat un buchet de flori pentru mama. În România e important. Şi în fiecare an sunt aici, aşa că sunt puţin tristă că nu pot sărbători, dar voi avea apoi timp.

Cred că femeile pot vedea şi trebuie să creadă că pot face orice. Putem realiza orice. Putem fi femei de succes, nu există limită. Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe. Şi noi, femeile, putem realiza orice. Cred că se pot inspira din cariera mea: Dacă nu renunți niciodată, atunci poţi reuşi orice”, a declarat Simona Halep la Indian Wells, potrivit digi24.ro.

În următoarea etapă Halep o va întâlni pe Kateryna Kozlova, jucătoarea de 25 de ani din Ucraina de pe locul 114 WTA. Performanța îi aduce Simonei un pot de 48.775 de dolari americani și 65 de puncte WTA.

Foto: EPA


Comentarii