AS Cavalerii are în componență actuali și foști arbitri, dar și alți oameni de fotbal, ziariști sau profesori. Numele cele mai sonore sunt Ioan Onicaș (fost arbitru FIFA, actualmente președintele Federației de Minifotbal din România), Paul Unimatan și Tunyogi Ferencz (ambii arbitrii in Liga 2), Doru Matei și Robert Goie (persoane din conducerea echipei FC Zalău) sau Florin Morar (profesor de informatică).

Memorialul “Radu Gog” este o acțiune caritabilă, care, până acum doi ani, a constat doar în organizarea unui turneu de minifotbal (în sală) și o tombolă, în prima saptămână din ianuarie (perioada în care s-a stins din viață fostul arbitru Radu Gog), iar taxele de inscriere și restul veniturilor au fost donate familiei Gog (soția Nadia și cele două fete, Andrada și Raluca), susține Robert Goie, unul dintre organizatori.

15443083_674738279374648_1886009479635323340_oIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Acum doi ani, a fost organizată în premieră și o licitație de tricouri (o idee venită pentru a atrage mai multă lume la competiție, dar și pentru a crește suma donată familiei). Astfel, în urma unei licitații pentru tricourile lui Gabriel Vașvari, Bogdan Ungurușan, Paul Papp, Eric Bicfalvi, Andrei Cordoș și Mario Camora, organizatorii au obținut aproximativ 1.700de lei.

Procesul lui Vlad Pascu: cererea de abținere a judecătoarei, respinsă de Judecătoria Mangalia
Recomandări
Procesul lui Vlad Pascu: cererea de abținere a judecătoarei, respinsă de Judecătoria Mangalia

Tricoul Cristinei Neagu a fost licitat pentru 2.000 de lei. Licitația continuă. Anul trecut, echipamentul handbalistei ”a costat” 3.000 de lei

Anul trecut însă, în urma unor eforturi suplimentare din partea organizatorilor, cele 17 tricouri scoase la licitație au fost adjudecate pentru 10.000 de lei! Numărul 1 a fost tricoul Cristinei Neagu, cu autograf, care a fost adjudecat pentru 3.000 de lei de Vasile Ardelean, un fost atlet originar din Zalău, stabilit de peste 10 ani la Chicago.

Avand “in spate” succesul de la ediția precedentă, organizatorii s-au mobilizat exemplar și, pentru ediția a 13-a, au pus la dispoziție pentru licitație peste 20 de tricouri. Unele dintre ele sunt donate chiar de sportivi, care s-au aratat încântați de faptul că pot ajuta și ei Memorialul . Aici îi regăsim pe Cristina Neagu, Cristina Lasolo, Florin Gardoș, Ovidiu Hațegan, Cristian Balaj,  Ionuț Ramba, Alex Csepreghi, echipa de handbal feminin U Cluj, HC Zalău, Alexandru Bologa și atletul Monel Sabou. Restul tricourilor au fost donate de către organizatori sau diferite persoane care le aveau în colectie și care au dorit să ajute și ele familia Gog.

De ce a fost orașul iranian Isfahan ținta atacului atribuit Israelului. Mesajul transmis Teheranului

Recomandări
De ce a fost orașul iranian Isfahan ținta atacului atribuit Israelului. Mesajul transmis Teheranului


::placeholdeR–>

In linkul https://www.facebook.com/memorialulradugog/posts/675152539333222se remarcă până în acest moment oferta venită pentru tricoul Cristinei Neagu – 2.000 de lei, din partea unui domn din Norvegia, Bjørn Egil Bringsverd.

Tricourile scose la licitatie pentru editia a 13-a a Memorialului Radu Gog:

  • 1. Cristina Neagu (preț de pornire 500 de lei, handbal, Buducnost), 2. Florin Gardoș (300 de lei, fotbal, Southampton), 3. Dorin Rotariu (250 de lei, fotbal, Dinamo), 4. George Țucudean (200 de lei, fotbal, Pandurii), 5. tricou arbitru Champions League – Ovidiu Hațegan (300 de lei), 6. Ionuț Ramba (250 de lei, handbal, Lemgo), 7. Alexandru Csepreghi (200 de lei, handbal, Creteil), 8. tricou cu semnaturi echipa handbal “U” Cluj, 9. maioul atletului sălăjean Virgil Monel Sabou (250 de lei), 10. tricou + centură Alexandru Bologa (300 de lei, judoka paralimpic), 11. Cristina Laslo (250 de lei, handbal, U Cluj)

Urmează sa fie postate: Cristian Bud (fotbal, CFR Cluj), tricou arbitru cu semnătură Cristian Balaj, tricou arbitru cu semnăturile celor trei arbitri români prezenți la CE și JO 2016, Adrian Petre (fotbal, UTA Arad), Laura Oltean (handbal, HCM Baia Mare), Andrei Ivan (fotbal CSU Craiova), Cristian Săpunaru (fotbal Astra), Cosmin Contra (fotbal, naționala României), Bogdan Ungurușan (fotbal, Pandurii Targu Jiu), tricou de colecție de la Oltchim, Ramona Farcău (handbal, Dinamo)!

Cum a rămas Costel Corduneanu subofițer cu privilegii post-mortem după decenii de „interlopie”. Un procuror a omis să ceară retragerea gradului în urmă cu 15 ani
Recomandări
Cum a rămas Costel Corduneanu subofițer cu privilegii post-mortem după decenii de „interlopie”. Un procuror a omis să ceară retragerea gradului în urmă cu 15 ani