De Ciprian Iana,

Chiar și în aceste condiții de tensiune maximă, un fan a reușit performanța de a trage un pui de somn în timpul finalei din Liga națională de fotbal american (NFL).

Așezat confortabil picior peste picior pe scaun, fanul a fost surprins pe un videoclip când doarme, în timp ce persoanele din fața sa urmăresc jocul din picioare.

„Acest bărbat a reușit cumva să doarmă în timpul Super Bowl. Suntem abia în primul sfert”, a scris Karisa Maxwell, jurnalista care a publicat videoclipul pe Twitter.

Ulterior, ea a revenit cu mai multe detalii: „Tocmai ce s-a trezit. Ar trebui să-i spun? Nu! Prietenul lui îi arătă acum filmarea. Toată lumea a aflat. Ce să fac?!”.

Mai interesant este faptul că un bilet la un astfel de eveniment costă o grămadă de bani, conform site-ului de specialitate SeatGeek un tichet fiind comercializat în ziua meciului cu mai mult de 8.000 de dolari, mai precis cu 8.649 de dolari!

Așa că fanul și-a permis ”luxul” să tragă un pui de somn pentru de aproximativ 8.000 de dolari și într-o ”gălăgie infernală”.

Fază din finala Super Bowl 2020 / FOTO: EPA

Nu se știe însă dacă măcar la final suporterul obosit s-a bucurat pentru trofeul câștigat după 50 de ani de așteptare de către Kansas City Chiefs.

CAPTURĂ VIDEO: Twitter

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres