Mergi direct la conținut »
Un fotbalist de la PSG a fost jefuit chiar în timpul meciului cu Liverpool. Hoții l-au prădat de peste 600.000 de euro
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un fotbalist de la PSG a fost jefuit chiar în timpul meciului cu Liverpool. Hoții l-au prădat de peste 600.000 de euro

Un fotbalist de la PSG a fost jefuit chiar în timpul meciului cu Liverpool. Hoții l-au prădat de peste 600.000 de euro

Eric Choupo-Moting, atacantul lui PSG, a fost jefuit în timpul meciului cu Liverpool. Hoții care au pătruns în apartamentul de lux din Paris i-au furat fotbalistului germano-camerunez bunuri de peste 600.000 de euro în timp ce se afla pe teren.

Potrivit polițiștilor, hoții au furat bijuterii în valoare de 400.000 de euro, plus alte bunuri estimate la peste 200.000 de euro.

Obiectele au fost sustrase din apartamentul atacantului situat la etajul 4 al unei clădiri din zona de Vest a Parisului. Hoţii au intrat pe fereastră, utilizând o rangă şi au părăsit imobilul folosind cheile de la casă.

La începutul lunii octombrie, un alt fotbalist celebru, atacantul echipei din Napoli, Arkadiusz Milik, a fost jefuit, de această dată sub amenințarea pistolului. Hoții i-au furat un ceas Rolex Daytona în valoare de 18.000 de lire.

Jucătorul a fost jefuit pe drumul de întoarcere de la meciul în care echipa sa jucase tot împotriva echipei Liverpool.


Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro


 

Close
Închide
  Close