Mergi direct la conținut »
Violențe în Liga Campionilor. Bătăi între ultrașii echipelor Dinamo Kiev și Beșiktaș Istanbul / VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Violențe în Liga Campionilor. Bătăi între ultrașii echipelor Dinamo Kiev și Beșiktaș Istanbul / VIDEO

Violențe în Liga Campionilor. Bătăi între ultrașii echipelor Dinamo Kiev și Beșiktaș Istanbul / VIDEO

Violențe în Liga Campionilor. Bătăi între ultrașii echipelor Dinamo Kiev și Beșiktaș Istanbul, prefațând jocul de marți seară. 10 suporteri au fost înjunghiați. Răniții au fost internați în spital și recuperați.

De Daniel Conțescu,

Suporterii turci au fost atacați imediat ce au sosit la stadionul ”Olympiyskiy”. De asemenea, incidente au avut loc și la metrou. Se așteaptă o reacție aspră din partea UEFA, care se va lăsa cu sancțiuni pentru ambele cluburi.

Meciul din Grupa B s-a încheiat cu scorul de 6-0 pentru ucraineni. Turcii aveau nevoie de o victorie, pentru a merge în ”optimile” Ligii Campionilor.

Au terminat pe locul 3 în grupă și vor evolua în primăvara Ligii Europa.În schimb, Dinamo Kiev, pentru care fostul jucător de la Gloria Bistrița, Junior Morais a dat un gol, a terminat ultima și a fost eliminată.

Violențe în Liga Campionilor. Kiev va găzdui finala Ligii, în 2018

”Aceste confruntări sunt reultatul unor insuficiente măsuri de siguranță”, a scris pe Facebook Markiyan Lubkivskiy, șeful Comitetului de Organizare al EURO 2012.

UEFA este preocupată de violențele petrecute în orașul Kiev, care va găzdui finala Ligii Campionilor – ediția 2018.

Close
Închide
  Close