Mergi direct la conținut »
17 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Parada de la Arcul de Triumf
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > 17 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Parada de la Arcul de Triumf

17 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Parada de la Arcul de Triumf

 17 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Parada de la Arcul de Triumf, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

„La misiunea de la Arcul de Triumf, ISUBIF a intervenit pentru acordarea primului ajutor la 17 persoane, din care 3 au fost transportate la spital. Principalele simptome au fost reprezentate de lipotimie, hipotermie”, a informat, sâmbătă, ISUBIF.

Aproximativ 30.000 de oameni au asistat, sâmbătă, la parada militară de Ziua Naţională a României desfăşurată la Arcul de Triumf.

Se împlinesc 100 de ani de Marea Unire de la Alba-Iulia. Sărbătorim Centenarul României Mari! O zi de sărbătoare pentru românii de pretutindeni. 1 Decembrie 1918 a fost momentul în care națiunea română şi-a împlinit visul cel mare: unitate, libertate, demnitate.

La Arcul de Triumf este organizată, ca în fiecare an, o paradă militară spectaculoasă, iar Libertatea a transmis LIVE parada militară de 1 Decembrie.

Aproximativ 4.000 de militari români şi străini din toate categoriile de forţe au defilat de 1 Decembrie la parada de Ziua Naţională a României, desfăşurată la Arcul de Triumf din Capitală.

Anul acesta, parada a fost deschisă, în premieră, de Aviaţia Militară. De asemenea, este pentru prima oară când la parada de Ziua Naţională a defilat Drapelul Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale.

La momentul defilării reprezentanţilor Jandarmeriei pe sub Arcul de Triumf, câţiva participanţi la paradă au huiduit şi au afişat bannere cu mesajul „Ruşine Jandarmeriei”. Unele dintre persoanele prezente la paradă au scandat: „Jandarmeria apără hoţia”.

Citeşte şi: CENTENAR SOLIDAR/ Trei pentru unul, unul pentru toți. Renăscuți din suferință: trei oameni loviți de soartă s-au cunoscut la un centru pentru persoane cu dizabilități și au devenit prieteni pe vecie

Close
Închide
  Close