MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

A cunoscut o femeie online și a convins-o să se căsătorească cu el. Apoi, a lăsat-o fără o sumă uriașă de bani și a dispărut 

Distribuie

John Martin Hill, 35 de ani, din Gwinnett County, SUA, este acuzat de furt prin înșelăciune după ce s-a drept milionar și a lăsat o femeie fără 80.000 de mii de dolari. 

Bărbatul a abordat-o pe femeie pe site-ul de daiting Match.com. El a cucerit-o pe femeie și, la o săptămână după ce a întâlnit-o, a cerut-o în căsătorie, potrivit CNN.

Apoi, el i-a cerut femeii 80,000 de mii de dolari pentru achiziționarea unei case care urma să fie a lor. Femeia a transferat banii, iar John a dispărut.

„În timpul relației lor de scurtă durată, el a convins-o pe femeie că sunt îndrăgostiți și că ar trebui să cumpere o casă împreună. Ei au plecat să-și aleagă una și au ales-o amândoi. După ce a primit banii în cont, bărbatul a rupt orice legătură cu femeia”, au transmis autoritățile.

Poliția a reușit să-l prindă pe bărbatul care a comis și în alte state escrocherii similare. John locuia alături de o femeie și un copil în Duluth, Georgia, dar era căutat în Virginia, Delaware, Maryland și New Jersey. John este acum după gratii, iar cauțiunea i-a fost fixată la 500,000 de mii de dolari.

Foto: Gwinnett County Police

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii