Mergi direct la conținut »
VIDEO | A vrut să testeze loialitatea iubitului ei și și-a pus cea mai bună prietenă să-l seducă. Ce s-a întâmplat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | A vrut să testeze loialitatea iubitului ei și și-a pus cea mai bună prietenă să-l seducă. Ce s-a întâmplat

O tânără suspicioasă a pus loialitatea iubitului ei la încercare printr-o înțelegere pe care a făcut-o cu prietena ei cea mai bună. 

Într-un episod dintr-o emisiune populară difuzată pe Youtube, numită „To Catch a Cheater”, o tânără pe nume Ashley a recunoscut că nu are încredere în iubitul ei Bart când vine vorba de prietena ei cea mai bună, Alex, pentru că bărbatul își arătase deja interesul pentru ea, potrivit Daily Mail.

„Este genul de fată pe care nu vrei să o lași într-o cameră cu iubitul tău”, explică Ashley care mărturisește că Bart glumise în trecut despre a întreține relații sexuale în trei, iar a treia persoană să fie Alex.

Astfel, tânăra a vrut să-și testeze relația. Mai multe camere ascunse au urmărit-o pe Alex care s-a prefăcut că se întâlnește accidental cu Bart într-o parte, în timp ce el este în pauza de masă.

Alex îl îmbrățișează pe acesta și nu pierde timpul în a începe să flirteze cu el. Ce urmează apoi, este surprins de camerele de filmat. Ashley nu a stat prea mult pe gânduri în a lua o decizie în ceea ce privește viitorul ei alături de Bart.


VIDEO / Românca sărutată de Maluma a ajuns vedetă peste noapte. ”Iubitul meu s-a supărat”


 

Close
Închide
  Close