UPDATE 12.30: Persoanele care au ajuns la spital în urma accidentului în care au fost implicate două tramvaie vor pleca acasă. Cei cinci răniţi uşor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au fost investigaţi, trei au plecat acasă şi mai urmează să plece alte două persoane, conform dr. Manuela Guran, de la UPU Floreasca
UPDATE 8.50 – RATB a demarat o anchetă internă pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului din zona Dorobanţi, în care au fost implicate două tramvaie de pe liniile 46 şi, respectiv, 1 Reprezentanţii RATB care anchetează cazul au anunţat că numărul celor care necesită îngrijiri medicale ar putea fi mai mare faţă de cel anunţat iniţial. Circulaţia s-a reluat pe un singur sens, spre Bucur Obor, începând cu ora 7.10, circulaţia în sensul spre Pasajul Victoria fiind în continuare blocată.
În urma tamponării, şase persoane au fost rănite, conform celor spuse de Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), conform Agerpres.
„În jurul orei 6.10, la intrarea în staţia Calea Dorobanţi, din zona Ştefan Cel Mare, pe sensul spre Pasajul Victoria, un tramvai de pe linia 46 a intrat coliziune cu un tramvai de pe linia 1 care era oprit în staţie. A fost un impact uşor. Vatmanul tramvaiului 46 nu a fost rănit, însă şase călători din tramvaiul 1 au fost rănite, din care două au fost duse la spital. În momentul de faţă poliţia cercetează cazul, iar RATB a demarat o anchetă internă ca să verifice ce s-a întâmplat şi nu exclude nicio variantă. În prezent, circulaţia în zonă s-a deblocat şi tramvaiele circulă în ambele sensuri”, a explicat Constantin Tobescu.
Dacă aţi fost martor al accidentului, trimiteţi fotografiile sau filmuleţele pe care le-aţi făcut pe adresa [email protected]!
Citeşte şi: La aproape un an de la tragedia de la Lujerului, vatmanii de pe 41 circulă tot cu viteză | Gonesc prin pasaj cu 55 km/oră! De ce cred vatmanii că se produc accidente cu mijloacele de transport în comun: «Tramvaiele sunt vechi, n-ar trebui să mai circule»  
 

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative